Equifax hæver antallet af ofre for kæmpe læk

Det største læk af persondata til dato kan have berørt 2,5 millioner flere forbrugere end hidtil antaget. Firmaet Equifax opjusterer antallet af ofre fra 143 til 145,5 millioner.

Firmaet Equifax melder nu ud, at yderligere 2,5 millioner amerikanere kan være berørt af et gigantisk datalæk, der blev afsløret i juli. Det skriver BBC.

Læs også: Næsten halvdelen af USA's befolknings personoplysninger blotlagt i nyt, enormt hack

Tidligere har firmaet antaget, at 143 millioner forbrugere har været ramt af lækket, men nu opjusterer de antallet til 145,5 milioner. Det er overvejende amerikanerne, der har fået kompromitteret deres persondata, men også 400.000 briter og 8.000 canadiere har været ramt.

Equifax har blandt andet fået kritik for ikke at skabe tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger, men også for at informere offentligheden om situationen for sent.

Læs også: Equifax-CEO træder af efter hackerskandale - trækker 18 mio. dollars med sig

Sagen skal i dag for Kongressen, hvor den tidligere chef for Equifax Richard Smith skal vidne. I en indledende vidneforklaring lægger den tidligere chef vægt på, at de amerikanske myndigheder bør indføre nye standarder for forbrugernes data.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017