Epic og NNIT har underskrevet milliard-kontrakt med to regioner

23. december 2013 kl. 14:54
Region Hovedstaden, Region Sjælland og amerikanske Epic har underskrevet kontrakten på den nye sundhedsplatform, som Epic og NNIT skal rulle ud i årene 2015-2017.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Amerikanske Epic, med NNIT som underleverandør, løb i november af med sejren i kampen om den milliardstore kontrakt på leverance af en ny sundhedsplatform til Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Og af en pressemeddelelse fremgår det nu, at kontrakten er endeligt underskrevet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Det er en stor dag i dag for alle os, der har arbejdet i mere end to år med udbuddet. I løbet af 2013 er systemerne blevet evalueret og testet i tæt dialog med sundhedspersonalet i begge regioner. Og Epic blev valgt, fordi de samlet set tilbød den økonomisk mest fordelagtige løsning«, siger Lars Onsberg Henriksen, der er koncerndirektør i Region Sjælland.

Inden Epic vandt den lukrative kontrakt var der en omfattende udbudsproces, hvor blandt andet Systematic og Cerner blev sorteret fra. Den tætte konkurrence har blandt andet resulteret i, at amerikanske Cerner har indgivet en klage over forløbet.

Det nye system skal blandt andet håndtere patientadministration, notatskrivning og medicinering, og det er planen, at et skal udrulles i årene 2015-2017.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger