Energinet søger SAP-support og -udvikling for 300 millioner kroner

Illustration: Energinet.dk
Det danske energinet udbyder SAP opgaver til en samlet værdi på 300 mio. kr.

Opdateret d. 15/08: Energinet har trukket udbudsmaterialet, der ligger til grunds for denne historie tilbage, da der forekommer fejl i materialet.

SAP-udviklere og -konsulenter får nu chancen for at gafle en ny stor kunde i form af statsejede Energinet. Den selvstændige offentlige virksomhed under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, der ejer og udvikler el- og gasnet i Danmark, udbyder nemlig SAP-kontrakter til en samlet værdi på 300 mio. kr.

Den samlede værdi i toppen af udbudsmaterialet siger, at kontrakterne er 3 milliarder kr. værd, men Energinet bekræfter, at det er en fejl. Lægger man værdien af de to delkontrakter sammen, får man 300 mio. kr.

Udbuddet er delt op i to delkontrakter, hvor den første er begrænset til Energinets SAP system til HR brug, og den anden omhandler resten af Energinets SAP-system.

Læs også: Energinet ramt af fejl i nyt ERP-system: Gasforbrug og regninger må tjekkes manuelt

To forskellige kontrakter

Kontrakterne har hver sin udbudsrunde, og Energinet forventer færre ansøgere til HR-delen end den, der omfatter alle øvrige SAP-områder, men opgaverne er stort set de samme.

Energinet søger nemlig it-konsulentbistand til udvikling og application management af Energinets SAP-systemer. Aftageren skal konfigurere forretningsprocesser, udvikle nye integrationer og hjælpe med at udvikle ny funktionalitet til Energinets eksisterende SAP-systemer.

Med application management menes der drift i form af opgradering, patching, ad hoc-fejlsøgning og løsning og udarbejdelse af dokumentation.

Delkontrakterne løber over 48 måneder og kan begge forlænges med op til 2 år. Den mindre HR-opgave har en anslået værdi på 50 mio. kr., og kontrakten, der vedrører alle Energinets andre SAP-systemer, har en anslået værdi på 250 mio. kr.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder