Endelig: Ny app lader dig afinstallere præinstallerede Windows-apps

Sig farvel til Get Started og Get Office. Kilde: www.thewindowsclub.com Illustration:
Nu kan du af- eller reinstallere præinstallerede Microsoft-apps efter forgodtbefindende med et enkelt klik.

Med et enkelt klik kan du nu slippe af med de mere eller mindre ubrugelige applikationer, der følger med en Windows 10-installation. Applikationen hedder 10AppsManager og kan downloades her.

Applikationen er udviklet af The Windows Club selv og gør ifølge sitet selv ikke noget, man ikke selv ville kunne gøre, men gør det langt nemmere at rydde op i applikationerne, der kommer med Windows 10.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Martin Kirk

prøvede lige det her program og må sige at det er virkelig af ringe kvalitet. der er ingen status over hvad der er installeret - og hver gang man trykker på et ikon, kan man afinstallere det samme program igen og igen :(

Det værste er dog at Microsoft selv annoncere at man ved at logge på Windows med sin MSN/LIVE/SKYPE/HOTMAIL konto.. synkronisere sin Windows (og apps) med andre PC'er ... Ikke desto mindre, skal jeg HVER ENESTE GANG jeg installere Windows 8 eller 10, selv manuelt fjerne samtlige af disse forfærdelige Metro-retardo-apps.

Hvad var pointen med sync lige ?

  • 0
  • 0
#2 Harry Jessen

Hvis man bare kunne få et tilsvarende program til de forskellige mobile platforme.

Jeg ved godt at man på Android bare kan installere en anden Rom, skriver iøvrigt dette fra en tablet der kører med cyanogenmod, men det er langt fra alle brugere der lige kan finde ud af at installere en anden Rom.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere