Eks-systemadministrator slettede servere og kundedata hos hollandsk hostingudbyder

En tidligere systemadministrator hos hostingfirmaet Verelox i Haag slettede indholdet på de fleste af selskabets servere.

Hostingudbyderen Verelox i Haag i Holland ser ud til at være det seneste selskab, som har mistet store mængder kundedata som følge af en tidligere medarbejder med adgang til systemerne. Det skriver Bleepingcomputer.com.

Selskabet har ikke oplyst under hvilke omstændigheder systemadministratoren ikke længere arbejder for Verelox, men angiveligt havde medarbejderen adgang til at slette både kundedata og indholdet af serverne.

Det omfatter både virtuelle og dedikerede servere, og Verelox anbefaler samtidig, at kunderne skifter kodeord. Torsdag og fredag lukkede udbyderen ned for alle systemer for at forsøge at gendanne dem, men selskabet oplyste fredag, at der formentligt var data, som var gået tabt.

Der har tidligere været flere sager, hvor fyrede eller utilfredse tidligere medarbejdere har misbrugt adgang til systemerne til at slette data eller på anden måde sabotere it-systemerne.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere