Efter hackerangreb: Sony udskyder regnskab

Sony lider fortsat under det hackerangreb, som skete i efteråret. Koncernen er nødt til at udskyde regnskabet for tredje kvartal.

Sony har valgt at udsætte deres regnskab for tredje kvartal på grund af hackerangrebet mod Sony Pictures Entertainment. Hackerangrebet fandt sted i november sidste år, og skete i forbindelse med filmen ”The Interview” skulle udgives. Det skriver Reuters.

Læs også: Sony-hack er måske historiens værste virksomheds-indbrud på nettet

Sony lider tilsyneladende fortsat under følgevirkningerne af hackerangrebet, som svækkede koncernens netværkssystemer i Hollywoodafdelingen.

Læs også: NSA-infiltration af Nordkoreas cyberhær dokumenterede Sony-hacking

Offentliggørelsen af regnskabet skulle have fundet sted 4. februar, og Sony fortæller, at de som planlagt vil holde en pressekonference, hvor de vil komme med en opdatering om det finansielle tredje kvartal.

Læs også: Lækket database afslører brugere af DDoS-angrebstjeneste

Men virksomheden fortæller, at de fleste finansielle og regnskabsapplikationer hos Sony Picture Entertainment ikke vil virke før tidligt februar, og at de har spurgt finansielle regulatorer lov til at udvide fristen for at indgive regnskab fra 16. februar til 31. marts.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere