Efter hackerangreb: Sony udskyder regnskab

26. januar 2015 kl. 08:06
Sony lider fortsat under det hackerangreb, som skete i efteråret. Koncernen er nødt til at udskyde regnskabet for tredje kvartal.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Sony har valgt at udsætte deres regnskab for tredje kvartal på grund af hackerangrebet mod Sony Pictures Entertainment. Hackerangrebet fandt sted i november sidste år, og skete i forbindelse med filmen ”The Interview” skulle udgives. Det skriver Reuters.

Sony lider tilsyneladende fortsat under følgevirkningerne af hackerangrebet, som svækkede koncernens netværkssystemer i Hollywoodafdelingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Offentliggørelsen af regnskabet skulle have fundet sted 4. februar, og Sony fortæller, at de som planlagt vil holde en pressekonference, hvor de vil komme med en opdatering om det finansielle tredje kvartal.

Men virksomheden fortæller, at de fleste finansielle og regnskabsapplikationer hos Sony Picture Entertainment ikke vil virke før tidligt februar, og at de har spurgt finansielle regulatorer lov til at udvide fristen for at indgive regnskab fra 16. februar til 31. marts.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger