Ebay bruger 40 mio. kroner på nye mobilsites til Bilbasen og Den Blå Avis

Danskerne er så flittige mobilbrugere, at Ebay i Danmark nu spenderer 40 millioner kroner på at videreudvikle mobiludgaverne af Bilbasen.dk og Dba.dk.

40 millioner kroner. Så mange penge har den danske direktør for internet-handelspladsen Ebay, Morten Heuing, fået til at forbedre mobiloplevelsen på Bilbasen.dk og Dba.dk, Den Blå Avis. Det skriver Børsen.dk.

Begge hjemmesider ejes af amerikanske Ebay, og investeringen i de danske sider skyldes, at 40 procent af den samlede trafik på Bilbasen.dk kommer fra mobile enheder. Derfor er mobil-området ifølge Morten Heuing rigtig vigtigt for Ebay.

»Det er på den baggrund, at vi i Danmark har fået den investeringspulje på 40 mio. kr., fordi vi på den måde kan fungere som laboratorium for denne udvikling,« siger Morten Heuing til Børsen.dk.

Morten Heuing beskriver desuden Danmark som et rigtig veludviklet marked for mobile enheder, hvilket også er årsag til, at Ebay vil bruge flere penge på de to danske hjemmesider.

På verdensplan vurderer Morten Heuing desuden, at Ebays vareomsætning i 2012, alene på den mobile platform, når op på 12 millarder dollar (67 milliarder kroner) ud af en samlet omsætning på 60 milliarder dollar.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
Henrik Madsen

Har også brugt gul og gratis de sidste 2 gange jeg har solgt bil.

Både DBA og Bilbasen skal have totalt vilde priser for at man kan annoncere på deres side.

Hvorfor forresten ikke bare lave ebay.dk og viderestille dba.dk til den side.

Personligt handler jeg tit på ebay men gider oftest ikke engang at gå ind på dba.dk fordi udvalget er magert og priserne ublu. Hvis det kom til at hedde ebay.dk og man nemt kunne se hvad tingene man søger efter koster i udlandet så ville dem som sælger på dba.dk være tvunget til at sætte prisen ned.

Det værste der er sket herhjemme er dog at fruen også fandt ud af der var noget der hedder ebay så hun er gået totalt amok og i perioder ligger der pakker fra udlandet næsten dagligt :)

Dertil kan siges at ebay.de også er genialt til bilreservedele.

Priseks. Udstødning som T-Svansen f.eks skulle have 1299 for fik jeg leveret direkte til min dør for kun 899 Kr og kvaliteten var bedre.

Bremseskiver kostede det halve og dem jeg fik fra Tyskland var malede så de ikke rustede der hvor der ikke bremses ligesom det skod man får fra T-Svansen.

Summa Summarum.....Står jeg og mangler noget og kan jeg vente en dag ekstra på det så er ebay det første sted jeg kigger. DBA er kun til hvis jeg mangler noget som er stort og derfor dyrt at sende, så kan man jo være heldig at finde noget i lokalområdet.

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017