Dyrk Danmarks bedste Android-applikation og vind tur til Barcelona

I samarbejde med HTC udskriver Version2 nu en konkurrence om at udvikle Danmarks bedste mobil-applikation til Googles åbne styresystem Android. Hovedpræmien er en eksklusiv tur med alt betalt til Mobile World Congress i Barcelona.

Hvis du drømmer om at opleve verdens største mobilmesse i Barcelona på nært hold med flyrejse og hotelophold betalt samt VIP-treatment, har du nu chancen.

I samarbejde med HTC udskriver Version2 en konkurrence, hvor det handler om at lave Danmarks bedste applikation til mobiltelefoner baseret på Googles styresystem Android. Lige nu drejer det sig om mobiltelefonerne HTC Magic, HTC Hero, Samsung Galaxy og HTC Tattoo, men flere er på vej.

For at deltage i konkurrencen skal du alene eller sammen med andre inden 11. januar 2010 kl. 12 udvikle og indsende en eller flere Android-applikationer til Version2. Læserne på Version2 vil herefter være med til at vurdere de bedste applikationer, inden et dommerpanel vælger hovedvinderen.

Dommerpanelet består af HTC-produktchef Christer Högström, Jacob Aisen fra Unwire, Version2-bloggeren Tommy Dejbjerg Pedersen fra Miracle samt Version2-redaktør Morten K. Thomsen.

Førstepræmien er en to-dages tur til Mobile World Congress i Barcelona 17.-18. februar 2010, hvor to personer får flybillet og hotelophold betalt samt VIP-treatment i HTC's lounge- og host-område. Mobile World Congress kan normalt ikke besøges af privatpersoner.

Herudover er der flere præmier i form af mobiltelefoner og andet gear fra HTC.

Android-applikationer, der skal deltage i konkurrencen, må ikke tidligere være offentliggjort på Android Market og bliver blandt andet bedømt i forhold til originalitet i konceptet, effektiv anvendelse af Android-platformen og brugergrænseflade.

Du bevarer selv alle rettigheder til din applikation, men giver samtidig Version2 tilladelse til at dele applikationen på et særområde på version2.dk, hvor alle indsendte applikationer samles til overblik og diskussion.

Læs mere om at deltage og se alle konkurrencevilkår på version2.dk/android »

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere