Du kårer Danmarks bedste it-arbejdsplads

Version2 jagter sammen med de it-professionelle Danmarks bedste it-arbejdsplads. Du kan være med til at bestemme ved at deltage i undersøgelsen her

Din mening er vigtig ? du ved bedst, hvordan en god arbejdplads skal være. Derfor håber vi, at du vil deltage i Version2's undersøgelse af, hvor de mest attraktive it-arbejdspladser i Danmark er.

Udgangspunktet for Version2's profilanalyse er de 110 største danske it-arbejdspladser ? både it-virksomheder og store it-afdelinger. I undersøgelsen bliver du bedt om at forholde dig til en mindre del af det samlede antal. Blandt dem skal du naturligvis kun vurdere virksomheder, du har kendskab til.

Arbejdspladserne bedømmes i analysen på væsentlige parametre, som hvorvidt der er gode faglige udviklingsmuligheder, en dygtig ledelse og balance mellem arbejds- og privatliv.

Undersøgelsen kan besvares frem til den 1. juli kl. 12:00. Det tager cirka 15 minutter at besvare spørgeskemaet. Besvarelsen er anonym.

Som tak for at deltage tilbydes du et gratis abonnement på den trykte udgave af Version2 i resten af 2007. Blandt deltagerne i undersøgelsen vil der endvidere blive trukket lod om et rejsegavekort på 5.000 kr. og fem gavekort à 1.000 kroner.

Undersøgelsens resultater vil blive præsenteret i et særnummer af Version2 den 5. oktober.

Vi ser frem til at modtage dine svar.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Deleted User

Til Kristian - både Danske Bank og KMD er med i undersøgelsen. Vi vil bare ikke overbebyrde jer, der svarer på den, ved at lade jer tage stilling til samtlige 110. Så hver enkelt får et tilfældigt udvalgt mindre antal at forholde jer til. Som der også står i teksten: "I undersøgelsen bliver du bedt om at forholde dig til en mindre del af det samlede antal. Blandt dem skal du naturligvis kun vurdere virksomheder, du har kendskab til."

Til Søren - vi er meget opmærksomme på begrænsningerne i sådan en undersøgelse, hvor en væsentlig en af slagsen er, at vi ikke kan have alle de små virksomheder med. Dem er vi nødt til at dække på en anden måde. For ja, mange er glade for at arbejde i små miljøer.

Bedste hilsner, Vibeke Hjortlund, Version2

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere