Du får selv lov at bestemme prisen for at bruge Cryengine V-spilmotoren

Illustration: Crytek
Crytek vil lade udviklerne selv bestemme, hvor meget de vil betale for at bruge den nye udgave af spilmotoren, og man kan også bidrage til en ny indie-støttepulje.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale, hvis du vil bruge Cryteks nye spilmotor i dit spil eller applikation. Man får stadig adgang til koden og alle funktioner, lover Crytek.

Man får også mulighed for at vælge at donere en del af beløbet til en ny støttepulje til indiespil, som Crytek har oprettet.

Tilbuddet gælder den nyeste udgave af selskabets spilmotor, Cryengine V, som blandt nyhederne tæller muligheden for at bruge C# til scripting og understøttelse af DirectX 12.

Beslutningen om at sætte prisen på den nye udgave til et niveau, der i princippet kan være gratis, skal ses i lyset af, at flere spilmotorer i dag tilbydes gratis i næsten fulde versioner.

Det kan også ses som en konsekvens af, at firmaer som Crytek ikke i samme omfang som tidligere kan være afhængige af store spiludgivelser baseret på deres software og ønsker at bringe flere mindre spiludviklere ind i folden.

Konkurrenten Epic Games, der står bag Unreal-motoren, brugte således også en del af sin taletid på spiludviklerkonferencen GDC i San Francisco til at fremhæve, hvordan 3D-spilmotorer kan bruges andre steder end blot spilindustrien som eksempelvis filmproduktion eller 3D-visualiseringer i produktudvikling. Det skriver Ars Technica.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017