Driftsansvarlig er Version2's gruppemedlem 1.000

Casper B. Møller blev mandag medlem nummer 1.000 i Version2's grupper, da han meldte sig ind i Ruby-gruppen. Grupperne er samtidig nomineret til Dansk Fagpresses pris for nye digitale medier.

Ønsket om at udvikle sig og lære nyt fik mandag antallet af medlemmer i Version2's grupper til at runde 1.000, da Casper B. Møller meldte sig ind i Ruby-gruppen.

»Jeg så grupperne for første gang i dag, og syntes de var interessante. Jeg har en spirende interesse i Ruby on Rails og tænkte, at gruppen måske kunne give kontakt til andre med interesse i Ruby. Jeg håber på, at medlemskabet kan give mig erfaringsudveksling og sparring med de andre gruppemedlemmer,« fortæller han.

Casper B. Møller er til hverdag driftschef for internetaktiviteterne i et stort mediehus.

»Jeg bruger allerede version2.dk på andre måder. Jeg er glad for nyhedsbrevet, som giver et godt og hurtigt overblik over dagens it-begivenheder. Derudover er der mange gode blogs, for eksempel Jesper Laisens og Peter Tofts,« siger han.

Medlem nummer 1.000 kom samme dag, som Version2 blev nomineret til den prestigefyldte Anders Bording-pris, som uddeles af Dansk Fagpresse.

Anders Bording-pris for nye digitale medier gives til et medie, som på nyskabende måde har udviklet indhold, tjenester og interaktivitet. Version2 Grupper er indstillet sammen med Musikeren og Fagbladet 3F til prisen, der uddeles på Københavns Rådhus d. 30. maj.

Version2 Grupper er indstillet, fordi de blandt andet giver brugerne en ny mulighed for at bidrage og deltage på version2.dk.

Gruppe-konceptet findes andre steder på nettet, men det er unikt, at et fagmedie giver brugerne mulighed for på denne måde at dele viden og skabe faglige kontakter.

For Version2 har brugernes store engagement i videreudviklingen af grupperummenes funktioner og design spillet en stor rolle og gjort det muligt at fortsætte med at tilpasse grupperne til brugernes behov.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Henrik Liliendahl Sørensen

Tillykke til Version2 med de 1.000 rækker i medlemstabellen – og tillykke til Casper med at være række nummer 1.000.

Når man tæller kunder, medlemmer osv. gør man det jo normalt uden hensyn til om der er dubletter i databasen. Jeg skal derfor indrømme, at jeg er oprettet med en dublet under version2’s grupper.

Det skal dog på ingen måde fjerne hæderen fra Version2 – hvis jeg er den eneste, er det en dubletrate på 0,1% - dansk erhvervslivs gennemsnit ligger omkring 15%.

 • 0
 • 0
#2 David Rasmussen

Hvorfor forsøger version2.dk at hype deres egne nye "fantastiske" grupper? Der har da længe eksisteret diskussionsfora på nettet i diverse former, ikke mindst newsgroups på usenet.

Hvad er det fantastiske ved dette "nye medie"?

 • 0
 • 0
#3 Line Ipsen Madsen

Hej David

Du har helt ret i, at grupper på nettet langt fra er en ny opfindelse, og selve funktionaliteten kan vi derfor på ingen måde bryste os af at have "opfundet" :-)

Til gengæld er det, så vidt vi er orienteret, noget nyt, at et fagmedie benytter sig af denne ret oplagte mulighed for at få brugerne i tale.

Dermed opnår man en blanding af redaktionelt og brugerdrevet indhold på sitet, som jeg mener, er givtigt for en fagmedie: Sorteret, prioriteret og præsenteret indhold fra redaktionen og smalt indhold med høj faglig relevans fra brugerne.

Jeg beklager, hvis du synes at vi "hyper" grupperne, men vi forsøger at holde os til at skrive artikler når der er en reel historie at fortælle - i dette tilfælde var der faktisk to :-).

Venlig hilsen

Line Meyer, Community Builder, Version2

 • 0
 • 0
#4 Jan Keller Catalan

Når man tæller kunder, medlemmer osv. gør man det jo normalt uden hensyn til om der er dubletter i databasen. Jeg skal derfor indrømme, at jeg er oprettet med en dublet under version2’s grupper.

Med hensyn til dublet-problematikken, så er det ikke en, vi ignorerer, men vi mener ikke, der er den store pointe i at sætte hindringer i vejen for brugeroprettelsen. Vores brugere skal have en unik e-mailadresse, de skal give deres rigtige for- og efternavn og det levner ikke rigtig mange muligheder for at finde dubletter.

Desuden, hvorfor skulle man oprette flere konti? Fordi man har glemt login til den første? Der har vi en "glemt password"-funktion (som dog ikke virker, hvis man har glemt, hvilken E-MAIL, man har indtastet) - og selv hvis det var sådan, så ville man næppe have tilmeldt sig en gruppe med én konto hvorefter man glemmer alt om den og opretter en ny, som man også tilmelder sig grupper med - dertil er vores grupper alligevel for nye, mener vi.

Så er der kun dem, som bevidst opretter nye konti for at vise, at det kan lade sig gøre ;-) og dem er der ikke meget at gøre ved, uden at det bliver en stor forhindring for de almindelige brugere.

Jeg håber dette besvarer din kommentar, Henrik.

Venlig hilsen

Jan Keller Pedersen Projektleder, Version2

 • 0
 • 0
#5 Henrik Liliendahl Sørensen

Min kommentar skulle bestemt forstås med et glimt i øjet.

Og det er godt i har overvejet dubletproblematikken.

Om man skal gøre noget ved dubletter er jo altid afhængig af konsekvensen af, at de er der. Jeg oprettede min dublet i grupper i forbindelse med et indlæg under business intelligence om datakvalitet og konsekvensen af svigtende datakvalitet i forbindelse med BI.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere