DomainFactory er blevet hacket - brugere anbefales at skifte kodeord

Illustration: Solar22, BigStock
Tysk web-hosting service er blevet hacket. DomainFactory offentliggjorde først hændelsen, efter hackeren annoncerede det på deres supportforum. Samtlige kunder anbefales at skifte kompromitterede kodeord

DomainFactory, som er en af Tysklands største web-hosting tjenester, er blevet hacket. Det skete helt tilbage i januar, men det er først blevet opdaget nu, efter at hacheren selv offentliggjorde det på DomainFactorys supportforum.

Det skriver The Hacker News

Hackeren forsøgte at underrette DomainFactory om sikkerhedsbristen, de reagerede ikke og underrettede ikke deres kunder om sårbarheden, det fik hackeren til at adressere problemet på deres supportforum. Efterfølgende indrømmede DomainFactory problemet og påbegyndte en undersøgelse.

Følgende data er blevet kompromitteret for et endnu ukendt antal kunder:
kundenavn, firmanavn, firma konto id, adresse, email adresse, telefonnummer, fødselsdato, banknavn og kontonr, kreditvurderings-score (Schufa)

DomainFactory har nu underrettet det tyske Datatilsyn og indhentet ekstern hjælp til at gennemføre en undersøgelse. De anbefaler alle kunder at skifte kodeord, som kan være lækket.

Det vides endnu ikke hvordan DomainFactory blev angrebet, men endnu er der intet der tyder på, at hackeren har forsøgt at offentliggøre eller sælge data.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder