DomainFactory er blevet hacket - brugere anbefales at skifte kodeord

Illustration: Solar22, BigStock
Tysk web-hosting service er blevet hacket. DomainFactory offentliggjorde først hændelsen, efter hackeren annoncerede det på deres supportforum. Samtlige kunder anbefales at skifte kompromitterede kodeord

DomainFactory, som er en af Tysklands største web-hosting tjenester, er blevet hacket. Det skete helt tilbage i januar, men det er først blevet opdaget nu, efter at hacheren selv offentliggjorde det på DomainFactorys supportforum.

Det skriver The Hacker News

Hackeren forsøgte at underrette DomainFactory om sikkerhedsbristen, de reagerede ikke og underrettede ikke deres kunder om sårbarheden, det fik hackeren til at adressere problemet på deres supportforum. Efterfølgende indrømmede DomainFactory problemet og påbegyndte en undersøgelse.

Følgende data er blevet kompromitteret for et endnu ukendt antal kunder:
kundenavn, firmanavn, firma konto id, adresse, email adresse, telefonnummer, fødselsdato, banknavn og kontonr, kreditvurderings-score (Schufa)

DomainFactory har nu underrettet det tyske Datatilsyn og indhentet ekstern hjælp til at gennemføre en undersøgelse. De anbefaler alle kunder at skifte kodeord, som kan være lækket.

Det vides endnu ikke hvordan DomainFactory blev angrebet, men endnu er der intet der tyder på, at hackeren har forsøgt at offentliggøre eller sælge data.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere