Dokumentation: Her er Spillemyndighedens krav - og 12 ulovlige pokersider

Se brevet, der skal få internetudbydere til at censurere internettet frivilligt.

Spillemyndigheden har henvendt sig til en række internetudbydere for at få dem til at lukke for sider, myndigheden anser for ulovlige. Version2 bringer her brevet som dokumentation.

Opdatering: Spillemyndigheden har bedt Version2 om at slette journalnummer og sagsbehandlerens navn.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk

Kommentarer (8)

Jens Holm

Jeg synes at der kommer flere og flere fællesnævnere for Danmark og diktaturstater. Skulle man ikke hellere se at få kigget lovgivningen igennem og få nogle tidssvarende regler

Jens Larsen

Muligt at få dette uddybet?

Jeg vil gerne hører om der har været noget kommunikation mellem de pågældende hjemmesider, og så Spillemyndigheden.
Om hjemmesiderne bevist har ikke fået nogen tilladelse, eller om Spillemyndigheden har stillet urimlige krav, eller hvordan det hænger sammen.

Nogen der har mere information?

Mikkel Kirkgaard Nielsen

Med den nye spillelov er det pålagt spiludbydere der ønsker at udbyde spil rettet mod danske spillere, at søge Spillemyndigheden om licens til dette.

Licensen tildeles efter behørig ansøgning, betaling af gebyr, gennemgang af organisation, økonom og overholdelse af en række tekniske krav. Har man ikke licens, må man ikke udbyde spil målrettet mod danske spillere, og risikerer at blive blokeret i tråd med ovenstående henstilling.

Blandt de tekniske krav er blandt andet at sitet skal anvende NemId til login og autentificering af brugere, og at man skal forespørge et nationalt register over udelukkede spillere før spil er muligt. Dermed har en spiller mulighed for at udelukke sig selv på samtlige danske spillesites, hvis han ønsker dette.

Set fra en ytringsfriheds og netneutralitets-synsvinkel er der flere problematiske aspekter i den nye lov.

Mikkel

Ebbe Hansen

Jeg kunne aldrig finde på at benytte min nemid i spille-sammenhæng. Jeg har ingen tiltro til de firmaer, der er bag spilleudbud. Jeg har ingen tiltro til mig selv, hvis jeg først begynder at spille. Og jeg har ingen tiltro til, at de danske myndigheder kan holde sig i skindet.
Så jeg er fra nu af afskåret fra at benytte legale spilleudbydere.

Bjørn Froberg

Der står stadig navns nævnelse i dokumentet.. Lige oven over "Med Venlig Hilsen", men ved af gode grunde ikke om det navn også skulle have været fjernet.. :)

Glen Madsen

Trist at hele verden skal bruge nemid vis de vil henvende sig til os... fuck et land hvor er der blevet af friheden til selv at vælge?

Nogen der kan forklare hvorfor det er så vigtigt at man "skal" vide hvem man spiller imod ? Er det ikk bare til at skat kan følge om folk betaler skat af deres gevinst

Kevin Schmidt

Du er galt på den med skatten. Alle spiludbydere, som er i Danmark nu, betaler skat og afgifter her i landet, hvorfor gevinstskat og så videre allerede er betalt. Vælger du fx fire rigtige vindertal i Lotto og vinder 37 kroner, er der betalt skatter og afgifter. Det samme, hvis du vinder 100 kroner ved at oddse hos en spiludbyder på internettet, som er godkendt af Spillemyndigheden. Vinder du derimod en million dollars på et Las Vegas-casino, skal du betale skat.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Pressemeddelelser

Big Data Lake Summit: Fast and Trusted Insights

If you want to outpace, outsmart and outperform your competition in a digital world, you need trusted data that can be turned into actionable business insights at speed.
24. apr 2017

Welcome to Free course to learn about the combined power of Alteryx and Qlik!

Affecto invites to a free course, where we want to share our knowledge of this self-service analysis platform together with the power of Qlik.
20. apr 2017

Robotics Process Automation (RPA) changes the way organizations think about and perform work at a reduced cost, higher efficiency and greater productivity

Join us for this exiting seminar, which Affecto hosts with our business partner SmartRPA May 3rd, 2017 at 13.00 in Copenhagen.
30. mar 2017