Dødt løb mellem Google Apps og Office

Version2s afstemning viser, at et lille flertal mener, at Google Apps er et alternativ til Microsofts Office-pakke.

Godt en tredjedel eller 38 procent af stemmerne har klikket ja til, at Google Apps er et alternativ til Microsofts Office-pakke. Lidt under en tredjedel eller 32 procent vender derimod tommelfingeren nedad, og mener ikke, at Google Apps bliver et alternativ til Microsofts Office-pakke.

30 procent har markeret, at de ikke ved hvilken vej den teknologiske udvikling vil gå.

Afstemningen har også medført nogle kommentarer til, om Google eller Microsoft vinder kontorpakkekrigen.

En kommentar peger på, at man med Google er nødt til at være online for at hente sine ting, og det netop kan være umuligt i en række situationer. En anden kommentar fremhæver Googles magt over applikationerne, der betyder, at Google på ethvert tidspunkt kan ophøre med at levere ydelsen.

Ingen af kommentarerne siger noget om, hvorfor de mener, Google Apps vil være et alternativ til Officepakken.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#4 Jørgen Ramskov

I hvert fald ifølge denne artikel: http://www.itwire.com.au/content/view/9889/53/

"Google’s newly released online productivity suite Google Apps has already replaced Microsoft Office at more than 100,000 small to medium enterprises and has been deployed at two of the largest companies in the world, according to the search leader’s enterprise product boss."

  • 0
  • 0
#5 Lasse Nielsen

Det kommer vel også an på hvor meget man stoler på Google Inc. Jeg er sikker på at der er nogle "Corporate Lawyers" der ikke vil tillade at noget som helst firmarelateret ender på en konkurrents server. Og med god grund, endda. (Hmm, lad os endelig ikke fortælle dem at Google kan se hvad man søger efter ... jeg er sikker på at man kan finde ud af hvilken IP-blok fx Microsoft kommer fra :) /L

  • 0
  • 0
#6 Christian Schmidt Blogger

"At jonglere rundt med potentielt hemmelige dokumenter på servere man ikke selv har kontrollen med, det er ikke ligefrem en livret."

Det er heller ikke uproblematisk at jonglere med dem i Microsoft Office, der synes temmelig plaget af sikkerhedsproblemer for tiden og som nærmest permanent har ikke-lappede huller.

Outsourcing af it-systemer er ikke usædvanligt. Det er heller ikke usædvanligt, at konkurrerende firmaer outsourcer til samme selskab (i Danmark deler alle banker udover de 3 største om it-systemer). Selvfølgelig skal man have tillid til leverandøren. Men alternativet er heller ikke uproblematisk. Hvis man vælger at lade en intern it-afdeling stå for driften, så skal man også have tillid til, at den består af kompetente folk (det skal man nok under alle omstændigheder, men kravet stiger i takt med antallet af systemer, it-afdelingen skal stå for).

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere