DKCERT-boss bliver sikkerhedschef hos Nets

Chef hos sikkerhedstjenesten DKCERT, Shehzad Ahmad, skal bestride en nyoprettet stilling som it-sikkerhedschef hos Nets.

Shehzad Ahmad stopper efter syv år hos den danske it-sikkerhedsmyndighed DKCERT. Nu skal han holde styr på it-sikkerheden hos Nets.

Ifølge Computerworld er Shehzad Ahmad blevet hyret af Nets til en ny position i virksomheden som Head of Information Security – eller bare it-sikkerhedschef.

»Det har været utroligt spændende at arbejde med myndigheder, internetleverandører, borgere og medier. Det har til gengæld været knapt så spændende at sige farvel til medarbejdere undervejs i moderniseringen af DK Cert, men det har også været en del af jobbet," siger Shehzad Ahmad til Computerworld.

I den periode, hvor Shehzad Ahmad har kørt DKCERT er antallet af medarbejdere blevet omtrent halveret til de fem personer, der i dag er ansat i sikkerhedsmyndigheden.

Hos Nets, som står bag blandt andet betalingsservice, Dankortet og NemID, skal Shehzad Ahmad først og fremmest sætte sig ind i de mange interne procedure, fortæller han.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Michael T. Jensen

til en ny position i virksomheden som Head of Information Security

Skal vi forstå det således, at Nets indtil videre ikke har haft nogen it-sikkerhedschef?
Det forstår jeg ikke. Nets er da det selskab, som har NemID i deres hænder. De må da have haft en ansat med ansvar for sikkerheden, ikk'? Ikke??? Ikke?!?!?
Suk.

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere