Digital Post bliver igen udskudt efter fejl i nye tilbud

Illustration: MI Grafik
Kort før jul annullerede Digitaliseringsstyrelsen udbuddet på Digital Post på grund af en klage fra den ene tilbudsgiver. Siden lancerede man en ny udbudsrunde, men nu bliver valget af leverandør igen udskudt - denne gang på grund af fejlbehæftede tidsplaner i de afgivne tilbud.

Digitaliseringsstyrelsen har endnu en gang udskudt valget af leverandør til den nye generation af Digital Post.

Det skriver Itwatch med henvisning til en artikel i Computerworld.

Udskydelsen skyldes ifølge Adam Lebech, der er vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, at der i begge tilbud er fejl i tidsplanerne.

Styrelsen vurderer dog ikke, at fejlene er grund til at udelukke de modtagne bud, og derfor vil man nu indlede forhandlinger med begge leverandører uden at lade udbuddet gå om endnu en gang.

Digitaliseringsstyrelsen annullerede kort før jul det oprindelige udbud med henvisning til mindre unøjagtigheder i de modtagne bud.

Senere kunne Version2's søstermedie DigiTech dog afsløre, at det i virkeligheden dækkede over en verserende sag i Klagenævnet for Udbud, og at man i første omgang havde givet kontrakten til Netcompany.

Det kan du læse mere om her: Digitaliseringsstyrelsen valgte Netcompany til Digital Post - men anklager om særbehandling fik udbuddet annulleret

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere