Diablo III overtrumfer Yousees planer om kabelarbejde

Illustration:
Yousee udskød opgradering af kabelnet to timer, da nedetiden kolliderede med frigivelsen af spillet Diablo III. Gamer-fans raser dog stadig.

Frigivelsen af spillet Diablo III klokken 23.59 mandag aften fik Yousee til at udskyde en planlagt opgradering af kabelnettet i København efter midnat, skriver ekstrabladet.dk.

Fans fra hele verden har ventet i et årti på efterfølgeren til spilklassikeren Diablo II, som altså sendes kom i handlen kort før midnat.

Yousee havde planlagt en opgradering af nettet mellem klokken 01.00 og 06.00, men valgte at flytte starttidspunktet til klokken 03.00, skriver ekstrabladet.dk.

Dermed fik sultne Diablo-fans to timer ekstra med det længe ventede spil, før internetforbindelsen gik i sort. Gestussen var dog åbenbart ikke nok til at tilfredsstille alle, der havde ventet i årevis på spillet.

»Rykket til kl. 03.00? - Hvad satan er nu det for noget pis!! - Hvad med os der ville lave en all-nighter!!! Fucking yousee - først bolden, nu også det her! AMATØRSELSKAB!!!!!!!!!!!!,« skriver debattøren Mikkel S. således under Ekstrabladets omtale.

Blackoutet af internetforbindelsen var ifølge Yousee nødvendig for at kunne tilbyde kunderne højere bredbåndshastigheder via kabelnettet.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (25)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#6 Jens Schumacher

Det er nogenlunde lige så dumt som at slukke for TV signalet under en vigtig landskamp. Desuden kom jeg ind efter omkring 20 minutter og alle dem jeg normalt gamer sammen med var kommet på efter ca en halv time. Så værre var problemerne hos blizz heller ikke.

 • 3
 • 0
#7 Kristian Christensen

De kunne måske have gjort sig den ulejlighed at lægge opdateringen en dag tidligere så havde det hele været på plads. De gamere der skulle downloade spillet havde haft en højere hastighed at gøre dette med og alle have været glade. Yousees kunder havde endda nok været ekstra glade for Yousee hvis de havde tænkt sig om. Det er jo kun et spil folk har ventet på de sidste 10 år..

 • 4
 • 5
#12 Jesper Poulsen

Syntes det er en trist verden, hvis vi skal planlægge alt efter om der kommer et spil på marked eller ej...

Folk har vente i 10år så kan de nok også klare et pr timers afbrydelse...

Jeg synes at det er sørgeligt, at man ikke kan tage hensyn til store events. Frigivelsen af Diablo III var en meget stor event - større end når Microsoft frigiver en ny version af Windows. Vi er oppe på Apple-frigivelsesniveau.

Ja, det er et spil der har været ventet i 10 år og netop derfor er frigivelsesdagen en dag hvor folk tager fri til at deltage i eventen. Det er jo ikke noget der bare kommer dumpende lidt af gangen som letmælk i en ny karton.

 • 0
 • 1
#15 Jesper Poulsen

Det var dog et usmageligt indlæg Jesper. Det ligner ikke dig.

Jeg kan være meget usmagelig som svar på meget usmagelige indlæg. Efter mange indlæg i denne tråd at dømme, så sidder der en masse gamle mænd blandt debattørerne som ikke oplevede alt det de havde håbet på her i livet og derfor er folk der gerne vil opleve ensbetydende med folk der ikke er blevet voksne.

Jeg synes at det er fedt at kunne sige: "Jeg var med", uanset om det er release af Diablo III, Windows et-eller-andet, det nyeste Apple iDevice eller en exceptionel sportsbegivenhed.

Jeg fulgte også CS' første opsendelse og Space Shuttle's sidste.

 • 1
 • 1
#16 Anonym

Det kunne være interessant at se om det har været så stor en mega launch, som nogen gør den til.

Jeg kunne konstatere at spillet ikke var udsolgt alle steder i Århus (langt fra), endda med masser af kopier i diverse supermarkeder osv. Ikke at det ikke er en stor success, men ligefrem at ligge TDC for had over at man flytter et planlagt system arbejde i nogle timer er et voldsomt overdrev.

Jeg tror at langt største delen af spillerne gik online dagen(e) efter launch, og var dermed ikke berørt af TDC system arbejde.

TDC skulle have placeret system arbejdet præcist fra launch tidspunktet, da det er yderst sjældent at Blizzards store lanceringer forløber uden problemer eller hvor alle kan logge på fra åbningstidspunktet af - hvilket jo også var tilfældet ved denne lancering (ud fra hvad man kan læse sig til).

 • 2
 • 0
#19 Deleted User

Mærkelig holdning nogle folk har, når leverandører ikke leverer service når kunderne ønsker at bruge den. Håber ikke at I arbejder i kundeservice. Måske Yousee skulle ansætte nogle der ser sport - og nogle der spiller computer. Så ville det måske ikke komme bag på dem med vigtige fodboldkampe og release events i verdensklasse.

 • 1
 • 1
#22 Anonym

Mange har fået Diablo III mere eller mindre gratis gennem WoW. Dem der spiller både WoW og DIII har ikke købt et fysisk eksemplar (medmindre de har ønsket en Collector's version - den har de fleste fået med posten).

Jeg har min tvivl på at mange har valgt at binde sig til et års WOW for at få D3 med i hatten. Og jeg tror at det er begrænset hvor mange der har været berørt af dette. Det er trods kun én udbyder i ét geografisk afgrænset område, så jeg forstår faktisk ikke at TDC overhovedet flyttede det.

 • 0
 • 0
#24 Jesper Poulsen

Med det sagt, så er det helt ude af proportioner hvordan folk skaber sig over et par timers arbejde på en internetudbyder.

Jamen, så lad os afbryde forbindelsen når næste store Apple-produkt bliver lanceret. Det skal nok vække jubel, tror du ikke? - For det er jo useriøst at gå op i noget, uanset om det er et spil eller en hardware-gadget...

 • 0
 • 1
#25 Michael Lykke

Jeg er rimelig sikker på jeg og alle andre overlever fint hvis der skulle ske et nedbrud under lanceringen af et nyt produkt. Måske du lige skulle tage et koldt bad og prøve at sætte tingene lidt i perspektiv inden du flipper mere ud end du allerede har gjort i denne tråd.

Det er et SPIL - Vi snakker ikke liv eller død, personlige konkurser og andre kæmpe begivenheder. Selvfølgelig er det da irriterende at være uden internet et par timer når man gerne ville spille.... Men så var det altså heller ikke værre. Det ville nok være sundt for dig at prøve med en smule perspektiv ;)

 • 1
 • 1
#27 Jesper Poulsen

Hvem er det der påstår, at det er useriøst at gå op i noget?

Det er åbenbart, hvis man skal tro på folk herinde, useriøst, at gå så meget op i noget, at man møder op i Fona til midnat klædt ud som en barbarian og køber et spil for derefter, at tage hjem og spille det under forventningen om, at en tåbelig ISP ikke vælger netop denne nat til en opdatering. Disse spillere ville være med fra start af og hele natten. Og bagefter kunne sige: "Det var jeg med til".

Det er jo ikke en begivenhed der kom som lyn fra en klar himmel. Det er ganske enkelt dårlig timing fra Yousee's side.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere