Devoteam vil æde sig ind på Systems Management med nyt opkøb

It-konsulenthuset Devoteam Consulting har opkøbt Centrix IT. Opkøbet giver Devoteam kompetencer inden for Systems Management.

Devoteam Consulting har købt konsulentvirksomheden Centrix IT, der er specialiseret i HP-software til Systems Management.

Ifølge en pressemeddelelse giver opkøbet Devoteam mulighed for at levere strategisk rådgivning, processtøtte og værktøjsimplementering inden for både HP- og CA-produkter.

»Vi har igennem længere tid arbejdet på at udvikle vores kompetencer, så Centrix IT også kunne hjælpe med at binde forretningen og it-investeringer tættere sammen. Dette er nu muligt med ét slag, når vi bliver en del af Devoteam Consulting. Derved får vi mulighed for ikke kun at være implementeringspartner på værktøjssiden, men nu også at være en strategisk sparringspartner,« udtaler administrerende direktør i Centrix IT, John Kristensen.

Også Devoteam Consultings administrerende direktør, Søren Nielsen, glæder sig over opkøbet:

»Vi har de sidste år oplevet kraftig efterspørgsel på området i hele Europa, og vi bliver nu i stand til i endnu højere grad at hjælpe vores kunder med at effektivisere it-processerne og deres brugerbetjening. Jeg glæder mig desuden til samarbejdet med vores nye kolleger,« udtaler Søren Nielsen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere