Det amerikanske senat holder høring om netneutralitet

11. september 2014 kl. 12:54
"Regler for åbent internet er frihedsbrev for livet online", siger senator Patrick Leahy, der har indkaldt til høring om netneutralitet i det amerikanske senat.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Senator Patrick Leahy, der tidligere har arrangeret sin egen høring om lige adgang til internettet - også kaldet netneutralitet - i sin hjemstat Vermont, indbyder nu offentligheden til en ny høring. Denne gang i sin egenskab af at være formand for det, der bedst kan betegnes som senatets retsudvalg.

Det skriver The Washington Post.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Det er afgørende, at der indføres regler for at beskytte forbrugere, online innovatører og ytringsfriheden,« siger senatoren i en meddelelse om høringen.

Patrick Leahy opfordrer til, at frihedsrettighederne også gælder på nettet og har tidligere støttet forslag om dommerkendelse til digital ransagning af blandt andet mails og lignende, på lige linje med personlige papirer i hjemmet.

Høringen skal foregå den 17. september, 2 dage efter at Federal Communications Commission (FCC) har afsluttet høringen om indførsel af betalingsmotorveje på internettet.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger