Demokraterne anklager Rusland for nyt hack - og trækker igen tråde til Trump

14. september 2016 kl. 08:579
Den demokratiske gruppe mener, at Rusland forsøger at påvirke den amerikanske valgkamp gennem ulovlig cyberaktivitet. Kun én mand har noget at vinde ved angrebene, lyder det fra lederen af DNC.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det demokratiske parti er igen blevet hacket, og igen skydes skylden på russerne.

Det oplyser den fungerende leder af Demokraternes Nationale Komité DNC, Donna Brazile, ifølge Reuters. Nyhedsbureauet skriver også, at et link til de hackede dokumenter er blevet uploadet til WikiLeaks Twitter-konto.

Ifølge Donna Brazile er der kun én mand, der har gavn af de talrige angreb mod Demokraterne, der har fundet sted.

»Der findes kun én person, som kan drage fordel af disse kriminelle handlinger, og det er Donald Trump,« siger hun ifølge Reuters i en erklæring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Ikke alene har Trump talt varmt om Vladimir Putin. Han har også offentligt opfordret til yderligere russisk spionage for at hjælpe sin egen valgkamp,« tilføjer hun med henvisning til republikanernes præsidentkandidats, Donald Trumps, udtalelser i løbet af sommeren.

Trump opfordrede russerne til at fortsætte angrebene og grave e-mails frem fra Hillary Clintons tid som amerikansk udenrigsminister. De udtalelser fik Demokraterne til at beskylde Trump for at opfordre udlændinge til at spionere mod amerikanere.

Donald Trump måtte senere forklare, at han havde været sarkastisk.

Donna Braziles stilling som fungerende leder for DNC skyldes også cyberangrebene. I juli fratrådte den hidtidige leder for DNC Debbie Wasserman Schultz, efter at Wikileaks offentliggjorde adskillige hackede e-mail fra komitéen, som afslørede, at højtstående embedsmænd i Det Demokratiske Parti havde favoriseret Hillary Clinton over Bernie Sanders som partiets præsidentkandidat.

9 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
9
15. september 2016 kl. 06:45

At Obama har givet poster til dem der har doneret flest penge til ham, fx.

Det vil sige, at en hvid priviligeret mand kan komme først i køen ved at donere flest penge?

Det er selvfølgelig ærligt nok set udfra et frit markedsmæssigt perspektiv.

Men hvorfor pisser det ikke femifascisterne af, mon. De kæfter konstant op om, at den hvide mand skal have frataget sine "privilegier", sådan der kan blive "equality".

Det er da vidst ikke det man viser, hvis man giver magt til dem, som har flest penge.

BLM mafiaen må have ham på deres dødsliste, hvis det er sandt.

Eller....

også er det i virkeligheden bevægelser, som er støttet af liberale, for at de kan fastholde sorte i fattigdom. Ved konstant af kalde dem ofre og få dem til at opføre sig som ofre. Det er en fin måde at få loyale vælgere på så samtidig at tilbyde "løsningen" (som obama ikke rigtigt er kommet med efter så mange år som president?? Det er- efter BLMs udsagn - rent faktisk blevet værre under obama??).

7
14. september 2016 kl. 20:38

Hvis i vil vide, hvorfor hillary pludselig taler om "why feminism is not cancer", et fuldstændigt tåbeligt emne i en president-kampagne, somvelburde handæle mere om, hvad HUN kan gøre for amerikanerne som president? Eller måske ikke alligevel, når hendes bedste argument er, at hun skal være president fordi hun er kvinde? Så er her en enlightenment for ya:

Milo Yanopolous (ka sgu aldrig stave hans navn rigtigt), christina hoof summers og Steven Crowder:

https://www.youtube.com/watch?v=yCcp36n2cDg

Milo Yanopolis eller lous eller luos. Han blev banned for life fra Twitter, fordi han "nedgjorde" den nye (femifascistiske udgave af) ghostbusters. En film, som defærreste har hørtom, og endnu færre har set- hvis ikke som gratis download på en torrent.

Derefter fik han status som helt på youtube (fordi han er en stærk fortaler for Free Speech). Og nu tør google ikke røre ham (åbenbart). Men se det hele, for det her er hele essensen af, hvad den valgkamp er om, nemlig Ytringsfrihed.

6
14. september 2016 kl. 18:39

Omtrent hele klodens befolkning minus die-hard Demokrater.

5
14. september 2016 kl. 13:57

Man håber måske, med voksende desperation, på at lidt Mccarthyisme hjälper så eens egen kandidat vinder valget og man tror at man afleder opmärksomheden lidt fra hvad samme kandidat har fejet ind under gulvtäppet.

Når man så alligevel taber valget, hvad gör man så?

Hvordan bakker man ned af träet igen nu hvor man er kravlet heelt derop hvor luften tydeligvis er rigtig tynd så hjernen lukker ned og stemmen bliver skinger?

Påstår man så at "Russerne" hackede valgmaskinerne, eller at hele valgprocessen er ugyldig fordi en fjendtlig agent er valgt? Starter man en krig mod Rusland for ikke at få en ny borgerkrig derhjemme?

4
14. september 2016 kl. 12:17

Og er bange for at sygdom ved den også meget usympatiske løgner hillary clinton, kan give ham en chance for at vinde.

Så forstår jeg ikke at Peter Jensen skal have thumbs down for at sige sandheden. At der ikke er meget der direkte binder Trump og de her angreb sammen. Man kan anklage ham for så meget andet, som patologisk løgner samt have meget og mange psykopatisk træk. Men det her mener jeg ikke han har andel i, det vil både være for dum, og det vil han være for dum til.

3
14. september 2016 kl. 11:18

mistænkeliggøre Donald Trump som en hemmelig russisk agent

Du bliver simpelthen nødt til at vise mig hvor V2 i artiklen mistænkeliggøre DT som en russisk spion...

Der bliver henvist til at han i sommers, kom med endnu en "smart" bemærkning, som han senere "trak tilbage". Men det er jo ikke det samme, som at V2 beskylder ham for at være spion.

2
14. september 2016 kl. 10:13

Så skulle V2 også lige være med på den MSMs rituelle Trump-bashing med helt udokumenterede påstande og forsøg på at mistænkeliggøre Donald Trump som en hemmelig russisk agent. Patetisk og paranoidt.

1
14. september 2016 kl. 10:03

lærer verdens VIIP's (Very It Illiterates People) at it sikkerhed også gælder dem og at de ikke bør søg om undtagelse fra reglerne (procedure mv.) for de regler er der faktisk for at sikre data mv.