Deltag i Hacker Challenge 2018 på Infosecurity Denmark

22. marts 2018 kl. 08:00
Deltag i Hacker Challenge 2018 på Infosecurity Denmark
Illustration: MI.
Har du det, der skal til? Vind et Disaster Recovery Professional kursus ved at tilmelde dig som hacker på årets Deloitte Hacker Challenge på Infosecurity Denmark.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Hacking handler grundlæggende om at bryde sikkerheden i et program eller en infrastruktur og er ofte omgivet og forbundet med stor hemmelighed og mystik.

Version2 Infosecurity

It-sikkerhedsmessen Infosecurity Denmark 2018 byder på mere end 110 seminarer og cases, 25 udvalgte keynotes og 80 udstillere. To dage med masser af faglig viden og netværk d. 2. og 3. maj i Øksnehallen i København.

Konferenceprogrammet dækker både compliance, cybercrime, IoT, nye teknologier som AI og blockchain samt cloud security og giver et unikt indblik i de nyeste it-sikkerhedsmæssige udfordringer på et højt fagligt niveau.

Du bliver opdateret om både de nyeste tekniske landvindinger fra spydspidsforskere og får indblik i aktuelle trusselsbilleder fra nogle af verdens bedste rådgivere.

Flere oplysninger

Vil du gå direkte til tilmelding, klik her.

I en special session ved Infosecurity Denmark i maj, som Version2 er medarrangør af, kan du følge en gruppe hackeres arbejde fra start til slut og se, hvordan hackere knokler og arbejder intenst for at gennemføre årets Hacker Challenge - alt sammen live på messen.

Live-sessionen bliver kommenteret af prisvindende hacking-eksperter fra Deloitte, der forklarer hackernes valg og handlinger.

Vis os, hvordan det skal gøres!

Har du lyst til at deltage og tage udfordringen op i dette års Deloitte Hacker Challenge, konkurrere mod andre (fritids) hackere?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over æren og credit fra os og vores partner får vinderen et Disaster Recovery Professional kursus til en værdi af 29.500 DKK ex moms.

  • Hvor: Infosecurity Denmark 2018, Øksnehallen, København
  • Hvornår: 3. maj 2018 fra klokken 9.30-11.00

For at deltage i selve Hacker Challenge skal du sende os en e-mail på infosecurity@version2.dk med dit navn samt lidt om dine kompetencer inden for feltet senest den 16. april. Du vil kort efter blive kontaktet vedr. evt. deltagelse.

Vil du overvære Deloitte Hacker Challenge og deltage ved Infosecurity Denmark 2018, kan du tilmelde dig her

Du kan også udfylde quick-formularen nedenfor, så sender vi dig tilmeldingslink til senere brug.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger