Delta sender igen fly i luften efter it-nedbrud

8. august 2016 kl. 16:291
De alvorlige konsekvenser af et seks timer langt systemnedbrud hos flyselskabet Delta er så småt ved at klinge af. Personalet sender igen fly i luften med manuelle processer.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Et systemnedbrud hos flyselskabet Delta, som har ført til grounding eller udskydelse af samtlige Delta-afgange over hele verden, er så småt ved at klinge af. Med timelange forsinkelser er fly ved at blive sendt i luften ved hjælp af manuel håndtering, bl.a. udstedes boardingkort i hånden.

Andre fly, f.eks. fra Tokyo til Los Angeles, har man været nødt til helt at aflyse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver flere medier, bl.a. NBC.

Systemnedbruddet ramte check-in-systemer, lufthavnsskærme og endog flyselskabets hjemmeside og apps, som begyndte klokken 02.38 ET og varede seks timer.

Nedbruddet er tilsyneladende opstået i kølvandet på et strømsvigt i Atlanta, hvor Delta har hovedsæde. Det er endnu uklart, hvad der præcist ledte til totalt systemnedbrud efterfølgende.

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
8. august 2016 kl. 18:50

Men sikkert billigere, med erstatning under dette nedbrud ? End at have backup i et center i en anden verdensdel. Nu har de jo sikkert sparet dette væk i mange år, de sparet penge er jo så sat ind på en konto, til at betale for nedbrud som dette. Dyrt bliver det, i EU vel minimum 4500,- per person + det løse og noget tabt renomme.