Dell: Vi beklager og vil lære af fejlene

Dell Danmark har fået hård kritik for dårlig kundeservice og erkender nu, at der er sket fejl. Vi beklager meget, lyder det fra pc-producenten.

DR-programmet Kontant rettede tirsdag aften en bredside mod kundesupporten i Dell Danmark. I løbet af en halv time blev en række sager opridset, hvor kunder blandt andet ikke modtog den bestilte computer, blev opkrævet penge, selvom en handel var annulleret eller ikke kunne få repareret eller erstattet computere, der ikke virkede.

Dell valgte ikke at deltage i programmet, men firmaets kommunikationschef Line Ørskov vil gerne beklage episoderne over for Version2.

»Vi tager selvfølgeligt alle kundesager seriøst, og vi beklager, at der har været kunder, som har haft en dårlig oplevelse,« siger hun.

Nu er fokus på at få klaret de klagesager, som blev nævnt i programmet, via direkte kontakt til de berørte kunder. Samtidig vil Dell i kølvandet på den kritiske udsendelse holde øje med, hvad der ellers kommer op til overfladen af utilfredse kunder.

»Lige nu kommer der en masse online-kommunikation på debat-fora, og her går vi ind og ser på, om der er sager, vi skal tage op, som vi ikke har været opmærksomme nok på,« siger Line Ørskov.

Men er det nødvendigt som Dell-kunde at komme i tv eller skrive offentligt på nettet om dårlige oplevelser, før I løser problemet?

»Nej. Men det er en løbende proces at tilpasse vores support. I efteråret oplevede vi for eksempel, at der var lange ventetider på vores tekniske support på dansk, hvilket ikke var tilfredsstillende for vores kunder. Der har vi nu fået tilført flere resurser og fået løst problemet,« siger kommunikationschefen.

Der kan også komme justeringer i den support-løsning, som Dell har valgt i dag, forklarer hun.

»Vi lytter selvfølgelig til den feedback, der kommer ind, og lærer af det, så det kan blive bedre. For eksempel kan vi konstatere, at vores generelle servicetelefon, som foregår på engelsk, kan give nogle af vores kunder sproglige udfordringer,« siger Line Ørskov.

Kontant-udsendelsen blev uden Dells medvirken, fordi firmaet ikke ønskede et båndet tv-interview. Men Dell var løbende i kontakt med DR pr. e-mail og sendte også en udtalelse til Kontant-redaktionen.

»Vi valgte at sige nej til et båndet interview, og Kontant brugte ikke vores udtalelse. Det er deres valg, og det er selvfølgeligt helt i orden,« siger Line Ørskov.

Sagen om fotografen Jakob Rex, der endte med at skylde 40.000 kroner i inkasso-afgifter for en defekt computer, fordi Dell ikke som lovet fik stoppet opkrævningerne, kan Dell ikke komme nærmere ind på.

»Han har lagt sag an mod os, og derfor kan vi ikke kommentere denne sag,« siger kommunikationschefen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (31)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Per Hansen

Lige nu kommer der en masse online-kommunikation på debat-fora, og her går vi ind og ser på, om der er sager, vi skal tage op, som vi ikke har været opmærksomme nok på

Var det ikke en ide, at starte med at læse de kundehenvendelserne og behandle dem, og først dernæst kigge på hvad der bliver klaget over på diverse debat-fora ??

 • 0
 • 0
Søren Mors

Nej for dælen da. Sager prioriteres naturligvis efter offentlig opmærksomhed, derfor skal sager fra diverse fora tages først, så kan man altid syltde dem der bar henvender sig normalt.

 • 0
 • 0
Kim Sørensen

Godt man ikke er kommunikationschef. Der er som regel kun når der er nogle der har gjort i nælderne, at de får lov til at komme i medierne. Hvor de så kan få lov til at stå og hælde vand ud af ørene... Teknisk support i forbindelse med computere kan give sprogproblemer i et land hvor hovedsproget ikke er engelsk - no shit Sherlock :D

Men det er da godt det lader til de endeligt får rettet ind. I mellemtiden kan vi andre så bare krydse fingre for at deres renomé er ridset nok til at vi kan vente en charmekampagne med klækkelige rabatter :) I mellemtiden vil jeg sende en varm tanke til kommunikationschefen - den er nok ikke sjov for tiden.

 • 0
 • 0
Palle Arentoft

Jeg tror oven på den omgang at så skal man godt nok være modig hvis man vil købe noget Dell-udstyr...

Men det er jo nok sådan at det har "vi" alle sammen glemt om 2 måneder og så er Dell tilbage i deres normale ualmindelige ringe service, og manglende forståelse for ikke bare danske men også europæiske love.

Taget i betragtning af hvor mange sager der er kørt imod Microsoft og andre er det underligt at EU slet ikke har kørt noget som helst på DELL som så tydeligt overtræder adskillige landes regler og love.

 • 0
 • 0
Kristian Bjørklund

Line udtaler "Vi tager selvfølgeligt alle kundesager seriøst" Dét er jo lige præcist, hvad Kontant kunne modvise. De havde eksempler på kunder, som ikke blev taget seriøst.

En ting er, at de har en dårlig service, men at de så bagefter lyver helt åbenlyst om det - dét forekommer dumt.

Havde hun nu sagt "Vores mål er at tage alle kundesager seriøst" - så kunne det have været reelt. Men at sige, at det allerede gør det nu, efterlader os med en fornemmelse af, at hun slet ikke ser noget problem. (Men det gør hun måske reelt heller ikke...)

Og lad nu være med at have ondt af kommunikationschefen. Det er et selvvalgt job, som skal bestrides. Lønnen er derefter :-)

 • 0
 • 0
Nicolai Hansen

Problemet med Dells engelsksprogede support ligger jo kun delvist hos kunderne. Jeg ville f.eks. ingen problemer have, hvis det ikke var fordi jeg kom igennem LIVE til bangladesh eller serbien over noget der minder om en walkietalkie.

Min "supporter" i den anden ende forstår så ikke helt almindelig engelsk, men sidder bare fuldstændig i panik og lirer standardsætninger af fra et eller andet skema, på supergebrokkent engelsk :)

Med det niveau, så tror jeg at selv dronning Elisabeth ville have problemer med at gøre sig forståelig.

 • 0
 • 0
Palle Arentoft

Jeg er uenig, hvis man går ind på deres hjemmeside under support

http://support.euro.dell.com/support/topics/topic.aspx/emea/shared/suppo...

Kan man se at der er tale om et DANSK telefonummer og man må derfor med rette forvente at supporten er på dansk. Der hvor man ikke specifikt kan tilbyde support på dansk, så står der et ANDET telefonnummer og man skriver tydeligt at det kun er på ENGELSK.

Som kunde kan man derfor vælge at bruge det nummer der passer en bedst. Så nytter det jo ikke noget at man ringer til dansk support og får en Bangladesher som ikke taler dansk og ringe engelsk om et ofte teknisk højt problem der skal løses af en ikke teknisk privatperson.

Det er simpelthen ikke iorden og alt alt for useriøst.

 • 0
 • 0
Johan RB

De gange jeg har ringet til Apples support har jeg også fået fat i nogen der talte gebrokkent engelsk, så noget kunne tyde på at det er en udbredt praksis. Selv læser, skriver og forstår jeg glimrende engelsk, men det er noget andet at tale det. Og når man ringer til et dansk nummer forventer man at der bliver svaret på dansk, og så skal man lige have slået sin hjerne over i "engelsk mode". Men jeg synes det er utilgiveligt og stærkt kritisabelt ikke at have dansk telefonsupport. Jeg håber der kommer noget ud af den her sag, ikke kun for Dell.

 • 0
 • 0
Lars Clausen

Jeg har desværre ikke set denne kontant, selvom jeg ligesom alle andre elsker at se et firma blive ristet for åben skærm. Men jeg var lidt overrasket over at høre at det var Dell der var med.

Vi har adskillige Dell computere i vores virksomhed, og de fungerer allesammen fint. Et par gange har vi haft brug for Dell's kundeservice, den ene gang var en hard disk brudt ned under garanti, en ny ankom dagen efter u/b. Fin service. En anden gang var der problemer omkring Windows Vista installation, som gav anledning til flimmer på skærmen på en XPS laptop. Her viste det sig ved installation af et andet operativsystem, at problemet ikke lå hos Dell, men derimod Windows Vista. Selvom vi købte Vista'en sammen med computeren hos Dell, så vil jeg personligt ikke flame Dell for et problem der ligger hos deres underleverandør. Men stadig fik vi en kompetent og god service hos Dell's kundesupport. Godt nok engelsktalende, men det voldte ikke nogen problemer.

Ud fra mine egne erfaringer har jeg kun gode ting at sige både om Dell's produkter og kunde service.

 • 0
 • 0
Per Hansen

Der er desværre stor forskel på Dell's behandling af firma og privatkunder (min erfaring).

Jeg har også været i et firma, hvor vi havde en del Dell bærbare, hvor Dell's tekniker troligt og hurtigt mødte op for at fixe problemerne når der var nogen (ca. hver uge).

 • 0
 • 0
Johannes Aagaard

Dell's håndtering - eller rettere mangel på samme - af kritikken fremsat i gårsdagens DR Kontant, er et skoleeksempel på, hvor stupidt visse internationale firmaer reagerer på pressekritik fremsat langt væk fra hovedkontoret.

Alene det forhold, at de - selv med en kommunikationschef ansat - ikke turde stå frem i en interviewsituation, er et udslag af amerikansk juristeri af værste skuffe. Det er muligt, at det i en adopteret firmapolitik fra moderselskabet er praksis, men her i landet fremstår det bare tåbeligt og egentligt fejt.

M.h.t. fotografen og inkassosagen og den defekte PC, så svarer Dell kommunikationschefen Line Ørskov at:

»Han har lagt sag an mod os, og derfor kan vi ikke kommentere denne sag,«

At kommunikationschefen opfatter det som en lovmæssighed, at Dell ikke kan udtale sig i en situation, hvor en kunde har anlagt sag mod Dell, er jo faktuelt forkert, usandt og hamrende dumt - især i denne situation. For VILLE Dell løse denne sag i mindelighed, så kunne de når som helst indgå et forlig med kunden. Og så ville sagen være ude af verden. (Dette er jo ikke en straffesag, hvor det offentlige har en forpligtelse til påtale, men en rent privat og erhvervsmæssig aftaleretlig sag.)

Man ser ofte, at når en virksomheder ansætter kommunikationsfolk til pressekontakt eller HR folk til personalespørgsmål, så betyder det, at ledelsen fremover slet ikke gør sig etiske betragtninger, hvad angår netop personalespørgsmål og kommunikation over for offentligheden i forbindelse med virksomhedens daglige drift. Man opfatter blot f.eks. kommunikationschefen som en nyttig skødehund (gerne en kvinde med et kønt ansigt naturligvis), der så bliver sat til at klare alle ubehagelighederne.

Rådet til Line Ørskov må derfor være: forlad dog det foretagende og find noget, der er langt bedre, og hvor du ikke er bundet på hænder og fødder!

Og lad så Dell sumpe rundt i deres for kunderne totalt uigennemskuelige aftaleregler og en ringe kunderservice (som jeg personligt kender flere, der har oplevet).

Dell's badwill er i øjeblikket så markant, at man vel næsten kunne kalde det "bad standing".

 • 0
 • 0
Kim Sørensen

Det er meget normal procedure, ikke at udtale sig om verserende sager. Derudover har et firma som Dell jo andre ting at tænke på, end bare indgå forlig med fotografen. Indgår de et forlig, uden at sætte sig ordentligt ind i sagen (særligt i juridisk hensigt), risikerer de jo at sætte en uheldig præcedens. En præcedens, der potentiel kan være langt mere skadelig, end den bad-will, de fortiden har.

Jeg forstår endvidere ikke helt hvad du mener med din indvending om hhv. HR og kommunikation. Er det ikke meget normalt og ligefrem oplagt, at ansætte Human Rescource-folk til Human Rescource-opgaver og kommunikationsfolk til kommunikationsopgaver?

Vi er dog enige om at Dell har kvajet sig. Vi er også enige om at visse af kommunikationschefens udtalelser ikke er super-heldige - her tænker jeg særligt på udtalelsen om at de nu trawler diverse debat-fora og at ikke-dansk support "overraskende" nok viste sig at være et problem for visse kunder. Men at klandre dem for at ansætte kommunikationsfolk og i øvrigt håndtere juridiske spørgsmål etisk og forretningsmæssigt forsvarligt? Det synes jeg ærligt talt er lidt for søgt.

 • 0
 • 0
Lars Clausen

Klaus: Nej vi køber altid minimal pakken, og betaler ikke extra for at få en speciel service. Det er den pakke der gør at en 15" laptop kan fås hos Dell fra ca. 4.000 inkl. moms. Alligevel har vi altid fået en god service hos Dell når der en sjælden gang har været noget. Vi har kun haft noget der ligner 10 Dell laptops, så det forklarer måske hvorfor der kun har været få gange hvor vi har haft behov for at ringe til Dell's kundeservice gennem tiderne.

 • 0
 • 0
Thomas Vestergaard

Derudover har et firma som Dell jo andre ting at tænke på, end bare indgå forlig med fotografen. Indgår de et forlig, uden at sætte sig ordentligt ind i sagen (særligt i juridisk hensigt), risikerer de jo at sætte en uheldig præcedens. En præcedens, der potentiel kan være langt mere skadelig, end den bad-will, de fortiden har.

Sikke noget vås.

Siden vi 1) ikke har case-law (som i Storbritanien og USA) i Danmark, og 2) indgåelse af forlig alligevel ikke er en juridisk præcedensskabende, siden det er udenomsretslig aftale, er det eneste sted, som det kan skabe præcedens i de private kunders øjne. Og ville det være så skidt for Dell, at give kunderne indtryk af, at man selvfølgelig ikke forfølger noget, som de fleste kunder må opfatte som en åbenlys og urimelig tabersag om et forvirksomheden lille beløb, hele vejen gennem retssystemet? Jeg tror, det vil være en fordel for Dell, hvis de om nogen få dage, kan gå ud og sige, at de har fundet en mindelig løsning på problemet.

Jeg er dog enig i, at det ikke er noget, som man skal gå ud med i medierne. Og da i hvert fald slet ikke før man har haft kontakt til den anden part, så man har en idé om, om han insistere på at gå i retten, eller man kan få en aftale i stand.

 • 0
 • 0
Kristian Bjørklund

Indgår de et forlig, uden at sætte sig ordentligt ind i sagen (særligt i juridisk hensigt), risikerer de jo at sætte en uheldig præcedens. En præcedens, der potentiel kan være langt mere skadelig, end den bad-will, de fortiden har.

Det var dog en vildfaren påstand - og helt uden argumentation. Hvis du virkelig mener det, så må du argumentere noget bedre for det. Men det bliver svært, for det er ganske enkelt ikke rigtigt, at de risikerer præcedens ved at indgå forlig. Forlig indgås endda oftest for at UNDGÅ præcedens.

 • 0
 • 0
Michael Peters

Kære Line,

Selvom det er en for mig ganske ny måde at klage på, så er det da langt bedre end de mange gange jeg har forsøgt direkte til din virksomhed.

Som IT ansvarlig for en større koncern har jeg forsøgsvis købt en bærbar Dell computer, som jeg kun har haft problemer med.

Jeg har klaget mange gange og har oplevet en total ligegyldighed fra din virksomheds side. Jeg havde opgivet og vores sidste indkøb af 25 bærbare computere gik naturligvis til din konkurrent, hvilket I sikkert er ligegalde med.

Når du siger at Dell nu læser IT fora, så vil jeg med glæde høre fra dig, så i kan bytte en uduelig 8000 kroners bærbar. Jeg glæder mig til at du kontakter mig så vi kan få den sag ud af verden.

Det er faktisk en fin måde at lytte til kunderne, for fremover behøver jeg ikke at ringe, men kan bare skrive i et fora.

Med venlig hilsen Michael Peters European Mannequins Company

 • 0
 • 0
Jens Merkur

Sidste år gik skærmen i stykker på min Acer bærbar,der var garanti i 14 dage tilbage. Jeg kontaktede Acer, og forklarede en sød Svensk dame problemet, 2 minutter efter kom der fragtpapir (på Mail) lige til at sætte på æsken, til DHL, De ville hente den, men da jeg selv boede i nærheden kørte jeg selv over med den, dette var mandag, og den blev sendt til Tyskland. Fredag ringede de fra DHL at pakken var kommet hos dem, og jeg hentede den. Jeg har købt en ny bærbar, jeg behøver vist ikke at skrive hvad jeg har købt..............og foreslår andre

 • 0
 • 0
Kenni Lund

Udtalelse fra Dell:

I efteråret oplevede vi for eksempel, at der var lange ventetider på vores tekniske support på dansk

Ja, det kan godt være at I havde problemer med den tekniske afdeling, men jeres regnskabsafdeling ydede da mindst ligeså elendig service i efteråret.

Da vores daværende account manager havde lavet en (ud af mange) fejl, modtog vi rykkere for en faktura på en vare, som account manageren havde dobbelt-bestilt ved en fejl. Vi opdagede det i tide og fik annulleret ordren, så varen ikke blev fremsendt to gange. Account manageren var udenfor pædagogisk rækkevidde og det var komplet umuligt at komme igennem til jeres regnskabsafdeling. Den ene dag blev jeg smidt af efter 30min og den næste dag ventede jeg i telefonen i omkring en time, hvorefter jeg smed røret på og spammede alt hvad jeg kunne finde af mail-adresser på dell.dk, i håb om at komme i kontakt med Dell.

Resultatet? Hørte aldrig fra Dell vedr. dén sag, hverken telefonisk eller pr. mail. Jeg ved ikke engang om én af mine kollegaer uvidende satte regningen til betaling eller om Dell indså fejlen og droppede indkrævning af fakturaen.

For 4-5 år siden arbejdede jeg på et universitet, hvor Dell mere eller mindre leverede alt hardware - genial support og problemer blev løst hurtigt og effektivt. Dét er vist gået ned ad bakke siden da eller også er der bare forskel på prioriteringen hos Dell.

Jeg har aldrig handlet med Dell som privatperson og har heller ingen planer om det nu.

 • 0
 • 0
Johannes Aagaard

M.h.t. HR- og kommunikationschefer, så viser det særdeles ofte, at netop disse to funktioner blot udvikler sig til ukritiske skødehunde skarpt dirigeret af en virksomhedsledelse, der jo netop fordi de selv har udliciteret dette element fra driftsledelsen, ikke nødvendigvis har begreb om hverken anstændig personalepolitik eller i dette tilfælde kundepolitik.

 • 0
 • 0
Jarle Knudsen

Sidste år gik skærmen i stykker på min Acer bærbar,der var garanti i 14 dage tilbage. Jeg kontaktede Acer, og forklarede en sød Svensk dame problemet, 2 minutter efter kom der fragtpapir (på Mail) lige til at sætte på æsken, til DHL...

Havde en Acer projektor for nogle år siden, der gik i stykker (stadig inden for de 2 år). De hentede den godt (UPS) og efter 6 uger konstanterede at den ikke kunne repareres. Så lang så godt...

Så gik der 3 (TRE!) år og rigtig mange breve frem og tilbage før jeg har fået mine penge tilbage.

Acer kan være lige så slem som Dell, tør jeg sige.

 • 0
 • 0
Henning Wangerin

Jow det kan da godt være at der er firmaer som yder "skadinavisk" support, men fatter jeg næsten lige så meget finsk som svensk (læs så godt som intet), og jeg har erfaring for at det er et problem for mange andre.

Det samme problem er vi mange der har når vi køber et produkt som overholder lovgivningen ved at indholde en svensk eller norsk manual. Så kan man ofte ty til den tyske eller engelske, for de nordiske sprog er og bliver volapykk for mange.

Og ja, jeg er Jyde - heldigvis ;-)

 • 0
 • 0
Kim Sørensen

Det naturligvis forkert at bruge begrebet "præcedens". Det var ikke ment som et juridisk udtryk. Det jeg mente var at hvis Dell indgik et forlig, uden at sætte sig ordentlig ind i sagen, kunne de risikere at give folk det indtryk, at det er nemt at få dem til at indgå forlig. Den umiddelbare risiko af dette er naturligvis, at enhver med en Dell-computer vil forsøge at få en bid af den kage (overdrivelse fremmer forståelsen). Derudover er jeg i øvrigt ikke sikker på et hurtigt forlig ville give nogen videre positiv respons blandt forbrugerne. Kunne det ikke hurtigt komme til at ligne et forsøg på at bestikke sig ud af problemerne? Så pointen var egentligt bare at Dells uvilje til at udtale sig om den aktuelle sag sådan set er en ganske almindelig og fornuftig strategisk manøvre. Derudover mener jeg de naturligvis også har en reel interesse i at sætte sig ordentligt ind i sagen, rent juridisk. Til at starte med kan det jo tjene til at forhindre fremtidige sager, hvis de får fastlagt deres juridiske ansvar, i den slags sager.

Men....lad mig lige gøre det klart IGEN, at jeg naturligvis også mener Dell har kvajet sig. Men derfor behøver de jo ikke foretage åbenlyst tåbelige strategiske valg?

 • 0
 • 0
Kim Sørensen

Jeg tolkede dit indlæg som en kritik af at man ansætter HR-folk til HR-stillinger og kommunikationsfolk til kommunikationsstillinger. Vi er da ganske enige om at ikke alle virksomheder lever livet i lyset af den bedste etik. Men jeg ser (ihvertfald i denne sag) ikke nogen sammenhæng mellem personalevalg og etik. At man vælger folk med specifikke fagkompetencer til de respektive stillinger synes jeg egentligt er ret oplagt. Jeg ser det ihvertfald ikke som noget etisk problem. Der er vel ingen modsætning mellem at have en tidssvarende personalepolitik og have ansat en HR-chef, med fagkompetence indenfor HR?

 • 0
 • 0
Tim Pedersen

Jeg har for nyligt købt en Dell XPS og der var nogle ting der manglede i den leverance, jeg har flere gange forgæves forsøgt og få fat i nogle der kunne hjælpe mig med problemet hos Dell men desværre uden held.

Et par eksempler

 1. jeg har flere gange ventet længe i telefon for at komme igennem blot for at få oplyst at personen ikke kunne hjælpe mig og blevet stillet videre til en anden person der heller ikke kunne hjælpe, lidt som vi engang kendte fra TDC.

 2. Jeg har send en mail til deres support hvor efter jeg får følgende svar ”Im on it :)” det var hvad der stod, der stå ikke hvad de er på og jeg ved ikke om det betyder at de sender det jeg mangler, jeg har efterfølgende prøve og kontakte dem via mail igen, men desværre uden held.

 3. Prøvede igen i dag på chat support hvor jeg bare fik følgende svar ” Velkommen til Dell's salgschat. For Teknisk hjælp med et Dell produkt, kontakt venligst Dell Teknisk Support på 70 23 01 82 eller XPS/Alienware support på telefon: 70 10 00 74. Her på chatten kan vi desværre ikke hjælpe med dette, da vi ikke har adgang til disse systemer” Altså ingen der kunne hjælpe med det heller.

Nu står jeg så med det dilemma at jeg faktisk ikke gider og eje denne Dell XPS mere, jeg mener hvis jeg ikke kan få hjælp når der er problem hvad skal jeg så bruge den til, men tør jeg sende den tilbage, og hvordan er proceduren for det?

ja jeg kan jo ikke ringe til dem, for de tag simpelthen ikke deres telefon eller de kan ikke hjælpe mig.

Tim, en meget skuffet Dell kunde

 • 0
 • 0
André Larsen

Jeg har leaset en XPS 420 igennem firmaet hvor jeg er ansat.

Jeg valgte primært en Dell løsning med baggrund i service aftalen, da maskinen var meget dyr i forhold til ydelsen. Maskinens harddisk stod af i maj 2010 og maskinen er endnu ikke bragt i funktionsdygtigt tilstand med opsætning og software.

Jeg brugt mindst 15 timer på at svare og vente på servicefolk der aldrig kom, skrive mails uden at få svar og svare på irrelevante spørgsmål på telefonen. Historien er selvfølgeligt dokumenteret på mails, men er alt for lang til at bringe her.

Altid nye mennesker, der velmenende ønsker at hjælpe, men som bare ikke har evnerne/ansvar til at løse selv trivelle spørgsmål. Har prøvet at kontakte ansvarlige højere i Dell og fået pæne svar med lovning om at løse problemt, dog uden yderligere effekt.

Jeg har klart det indtryk at Dell ønsker at trætte deres kunder for at formindske deres service budgetter. Det antyder ikke at denne virksomhed investerer i fremtiden, men måske mere prøver at begrænse tabene uden hensyn til indgåede aftaler.

Jeg har opgivet at kommunikere mere med Dell og forsøger nu selv at fremskaffe og installere de relevanter opsætninger og programmer.

André, endnu en skuffet Dell kunde

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere