Delemæthed? Stor stigning i downloads af private beskedtjenester

12. november 2014 kl. 08:46
Antallet af downloadede social beskedtjenester fordobler og indvarsler delemæthed og behov for mindre sociale fora.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det er måske ikke hele ens netværk, der behøver at se den video, man inderligt synes er sjov, men som måsker er no-go på Facebook.

Sociale messaging og videotjenester, hvor man deler eksempelvis videoer og beskeder er i fremgang, skriver Reuters.

Antallet af af downloads af apps som snapchat og 5by voksede med en stigning på 200 procent fra 2012 til 2013, ifølge det San Francisco-baserede analysefirma Flurry.

Ifølge firmaet giver ovennævnte apps os mulighed for at udtrykke os oprigtigt i mindre fora, uden frygten for at falde igennem over for hele vores samlede netværk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Årgang nul er ved at indse, at de skal være påpasselige med, hvad de deler på de offentlige sociale medier. Blot et enkelt pinligt eller afslørende billede kan have stor indflydelse på deres fremtidige jobmuligheder

siger Greg Isenberg, der er administrerende direktør i 5by, der en afdeling af det San Francisco-baserede online opdagelsesfunktion, StumbleUpon.

5by appen til iPhone, iPad og Android enheder, lader brugerne lave private fora omkring videoer. Brugerne kan søge efter videoer på de sociale medier som YouTube og Vimeo og dele dem med en udvalgt skare.

Facebook har også anerkendt det stigende behov for en mere lukket privatsfære. I oktober lancerede Facebook Romms-app’en til iphone, hvor man kan konversere med udvalgte venner under dække af et alias eller under eget navn. Tidligere i år købte Facebook WhatsApp, hvor man chatte privat med andre mellem mobile enheder.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger