De færreste får adgang til Windows 10 på lanceringsdato

6. juli 2015 kl. 13:445
Det er i første omgang Microsofts betatestere under Insider-programmet, der får adgang til Windows 10, når den officielle udgave lanceres den 29. juli. Udrulningen vil derfra ske i puljer og kun på maskiner, som Microsoft er sikker på, kan klare opdateringen.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

I slutningen af juli måned tager Microsoft hul på den omfattende udrulning af Windows 10, som firmaet selv anslår, vil komme til at være installeret på så meget som én milliard enheder.

Det er måske forståeligt nok, at virksomheden derfor har valgt at tage udrulningen af det udbredte styresystem over et par dage, men konsekvensen er, at langtfra alle kan forvente at have adgang til Microsofts ‘sidste udgave af Windows’ fra lanceringsdatoen.

I et blogindlæg på virksomhedens egen side skriver firmaets direktør for styresystemer Terry Myerson, at udrulningen den 29. juli vil starte med betatesterne under Insider-programmet.

I dagene efter vil firmaet langsomt skalere udrulningen op og hele tiden sørge for, at de computere, der har reserveret det gratis styresystem, også er kompatible til at modtage opdateringen, så alle brugerne får et positivt førstehåndsindtryk af den nye software.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig oplyser Myerson også, at virksomhedskunder med licenser på mange installationer først vil have adgang til udgaverne Windows 10 Enterprise og Windows 10 Education fra 1. august.

5 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
2
6. juli 2015 kl. 16:02

Hej Heine,

Jeg læser din kommentar som om, at du opponerer mod tallet 1 milliard enheder. Jeg synes måske også det lød af lidt meget, men lige denne gang valgte jeg altså at stole på Terry Myersons eget tal, da han må formodes at vide, hvad det er for en størrelsesorden, vi snakker om - men jeg hører gerne argumenter for, hvorfor der ikke skulle kunne være tale om så mange!

Jeg antager, du ikke har klikket dig ind på det blogindlæg, der linkes til i teksten, men her fremgår det af overskriften, at Microsoft er i gang med at forberede sig på opdateringen af én milliard enheder, så jeg har svært ved at se, hvordan jeg har lagt mig forrest i feltet af 'røverhistorier' på nogen måde?

Mvh. Martin, Version2.

4
6. juli 2015 kl. 16:27

Hej Heine,

Det er modtaget - den havde jeg fået i den gale hals. Jeg har rettet i indledningen nu og trækker modvilligt i den gule trøje - for nu! :)

Mvh. Martin, Version2.

5
6. juli 2015 kl. 18:19

Hej Martin,

Giv bare trøjen tilbage, det virker ikke til at du bevidst fordrejer sandheden :)