Danskudviklede Subway Surfers er nu mest downloadede Android-spil nogensinde

12. maj 2016 kl. 11:54
Subway Surfers er blevet downloadet flere gange end Candy Crush Saga fra Google Play, men spillet ligger dog ikke i top målt på omsætning.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Det danskudviklede spil Subway Surfers er nu det mest downloadede spil nogensinde på Google Play. Spillet er blevet downloadet flere gange end Candy Crush Saga og ligger også foran andre store mobilspil som Angry Birds, Temple Run og Clash of Clans. Det skriver Adweek.

Opgørelsen er baseret på tal fra app-reklametrackingsfirmaet App Annie og strækker sig over perioden fra januar 2012 til marts 2016.

Subway Surfers er udviklet af de to danske spilfirmaer Sybo og Kiloo og blev frigivet i 2012. Siden da er spillet udgivet i flere varianter og til adskillige platforme. Den første udgave var dog til Apples iOS og ikke til Android, hvor spillet altså angiveligt ligger i top på downloadlisten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målt på omsætning i Google Play, så kan Subway Surfers imidlertid ikke hamle op med de spil, der bygger på den forretningsmodel, hvor spillerne køber forskellige former for 'power-ups' i spillene for eksempelvis at få ekstra liv eller lidt ekstra hjælp til at klare en svær bane.

Her er det ifølge Adweek og App Annie Puzzle & Dragons, der ligger øverst fulgt af Clash of Clans, Monster Strike og Candy Crush Saga. Subway Surfers er slet ikke i top 10.

Selvom spil er én af de mest populære kategorier af mobil-apps, så er Subway Surfers dog ikke den mest downloadede app samlet set. Der kan spillet ikke slå Facebooks apps.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger