Dansker rykker tættere på den absolutte Microsoft-top

Klaus Holse Andersen bliver ny øverste ansvarlig for Microsofts markedsaktiviteter i Vesteuropa ? en pæn forretning med 5.000 medarbejdere og en omsætning på 50 milliarder.

Microsoft har udnævnt Klaus Holse Andersen til Area Corporate Vice President for Vesteuropa, en stilling som han tiltræder den 6. juli 2009. Klaus Holse bliver dermed øverst ansvarlig for Microsofts markedsaktiviteter i regionen, der omfatter 14 lande.

Vesteuropa er Microsofts næststørste forretningsområde med en omsætning i 50 milliarder kroner-klassen og ikke færre end 5.000 medarbejdere.

Klaus Holse kom til Microsoft i 2001 som direktør for Microsoft Danmark A/S. Siden da har han haft en række nøgleroller i Microsoft, senest som Corporate Vice President for Sales & Operations i Microsoft Business Solutions, og herunder som adm. direktør for Microsoft Development Center Copenhagen, som er Microsofts største udviklingscenter i Europa.

»Jeg glæder mig til at tiltræde min nye rolle som ansvarlig for Vesteuropa, der er Microsofts største forretningsenhed udenfor USA. Jeg ser frem til at møde kunder og partnere i de 14 lande, samt at kunne bruge det indgående kendskab, jeg i de seneste otte år i Microsoft har opbygget om virksomheden, produkterne og markedet. Jeg vil fortsat være baseret i Danmark med rejseaktivitet til de forskellige lande,« udtaler Klaus Holse Andersen i en pressemeddelelse.

Ny adm. direktør for Microsoft Development Center Copenhagen bliver Charlotte Mark, som i dag er Site Leader for udviklingscenteret. Udviklingscenteret er Microsofts kompetencecenter for Supply Chain Management og udvikler ERP-løsninger under Microsoft Dynamics brandet, herunder produkterne Dynamics NAV, Dynamics AX, og Dynamics C5

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017
Jobfinder Logo
Job fra Jobfinder