Dansker rykker tættere på den absolutte Microsoft-top

Klaus Holse Andersen bliver ny øverste ansvarlig for Microsofts markedsaktiviteter i Vesteuropa ? en pæn forretning med 5.000 medarbejdere og en omsætning på 50 milliarder.

Microsoft har udnævnt Klaus Holse Andersen til Area Corporate Vice President for Vesteuropa, en stilling som han tiltræder den 6. juli 2009. Klaus Holse bliver dermed øverst ansvarlig for Microsofts markedsaktiviteter i regionen, der omfatter 14 lande.

Vesteuropa er Microsofts næststørste forretningsområde med en omsætning i 50 milliarder kroner-klassen og ikke færre end 5.000 medarbejdere.

Klaus Holse kom til Microsoft i 2001 som direktør for Microsoft Danmark A/S. Siden da har han haft en række nøgleroller i Microsoft, senest som Corporate Vice President for Sales & Operations i Microsoft Business Solutions, og herunder som adm. direktør for Microsoft Development Center Copenhagen, som er Microsofts største udviklingscenter i Europa.

»Jeg glæder mig til at tiltræde min nye rolle som ansvarlig for Vesteuropa, der er Microsofts største forretningsenhed udenfor USA. Jeg ser frem til at møde kunder og partnere i de 14 lande, samt at kunne bruge det indgående kendskab, jeg i de seneste otte år i Microsoft har opbygget om virksomheden, produkterne og markedet. Jeg vil fortsat være baseret i Danmark med rejseaktivitet til de forskellige lande,« udtaler Klaus Holse Andersen i en pressemeddelelse.

Ny adm. direktør for Microsoft Development Center Copenhagen bliver Charlotte Mark, som i dag er Site Leader for udviklingscenteret. Udviklingscenteret er Microsofts kompetencecenter for Supply Chain Management og udvikler ERP-løsninger under Microsoft Dynamics brandet, herunder produkterne Dynamics NAV, Dynamics AX, og Dynamics C5

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere