Danske succes-iværksættere optaget i rugekassen '500 Startups'

Iværksætterne bag tjenesten Iconfinder kommer nu i godt selskab. Projektet 500 Startups i USA har optaget firmaet i sit seneste kuld og vil hjælpe med at få forretningen til at blomstre.

Først fik de ni millioner kroner af Vækstfonden - og nu har de med et snuptag fået alle de kontakter og rådgivere i Silicon Valley, de kan drømme om.

De tre unge danske iværksættere, som står bag tjenesten Iconfinder, kan nemlig i disse dage glæde sig over, at den amerikanske rugekasse for lovende iværksættere 500 Startups har indlemmet firmaet i den seneste optagelsesrunde. Det fremgår af 500 Startups liste over 'hold 5'.

500 Startups har siden februar 2010 optaget nye medlemmer i hold et par gange om året, typisk 20-30 stykker ad gangen. Og denne gang har projektet i høj grad ledt uden for USA’s grænser. Iconfinder, som er det eneste danske firma hos 500 Startups, får således følge af 32 andre iværksætterfirmaer fra hele verden.

Iconfinder har siden Martin LeBlanc Eigtved åbnede tjenesten på fritidsplan i 2007 udviklet sig til verdens førende webside for ikoner til for eksempel hjemmesider eller apps. Da Version2 talte med ham i juni, havde Iconfinder 1,1 millioner unikke besøgende om måneden fra hele verden. Det tal skulle gerne op på 10 millioner besøgende de kommende år, forklarede han dengang.

Læs også: Sådan vil lille dansk webfirma bruge ni millioner i venturekapital

500 Startups har også lidt venturekapital at dele ud af, men da Iconfinder fik 9 millioner kroner af Vækstfonden, handler det ikke så meget om pengene, men om netværk, fortalte Martin LeBlanc Eigtved i juni, da han nævnte en kommende amerikansk investor.

Projektet giver nemlig adgang til erfarne rådgivere og mange andre ambitiøse iværksættere i samme situation og arrangerer konferencer og events for medlemmerne.

Martin LeBlanc Eigtved, i midten, sammen med de to makkere Steffen Thilsted og Nick Bruun. Illustration: Iconfinder
Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
Allan Ebdrup Blogger

Iconfinder er meget bedre end google (som det ofte er med specialiserede niche-produkter). Man kan søge på licensen.
Man kan vælge mellem:

  • Se alle ikoner, også dem man skal betale for
  • Se ikoner der kræver at man giver credit til ham/hende der har lavet dem med et link
  • Se kun ikoner der er fuldstændig gratis at bruge

Og kvaliteten af ikonerene er generelt høj på iconfinder.

Held og lykke til gutterne!

Log ind eller Opret konto for at kommentere
Pressemeddelelser

Welcome to the Cloud Integration Enablement Day (Bring your own laptop)

On this track, we will give you the chance to become a "Cloud First" data integration specialist.
15. nov 2017

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.
22. sep 2017

Conference: How AI and Machine Learning can accelerate your business growth

Can Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning bring actual value to your business? Will it supercharge growth? How do other businesses leverage AI and Machine Learning?
13. sep 2017