Danske spiludviklere nyder godt af abonnementer: »Det er den vej, pilen peger«

24. juni 2022 kl. 12:00
Danske spiludviklere nyder godt af abonnementer: »Det er den vej, pilen peger«
Det hektiske multiplayer-spil 'Rubber Bandits' kom gratis ud til Xbox Game Pass-abonnenter i december 2021. Spillet er udviklet af det danske spilstudie Flashbulb Games. Illustration: Flashbulb Games.
Indenfor det sidste år har danske spilstudier som Flashbulb Games, Invisible Walls og Ghost Ship Games haft deres spil på en abonnementsservice. Det kan give store spidsbelastninger og udfordre forretningsmodellen, men i sidste ende kan det være med til at give plads til mindre spilstudier, mener de danske spiludviklere.
Artiklen er ældre end 30 dage

Netflix forandrede måden, vi ser tv og film på. Spotify ændrede måden, vi hører musik på. Men inden for spil, er der endnu ikke en abonnementsservice, der på samme måde har ændret måden, vi spiller spil på. 

Lige netop derfor bliver der investeret heftigt i abonnementsservices som Microsofts ’Game Pass’- og Sonys ’PlayStation Plus’-tilbud. Når man ser mod andre medier, er det svært at forestille sig, at abonnementerne ikke også i større og større grad kommer til at præge spilmediet.  

Log ind og læs videre
Du kan læse indholdet og deltage i debatten ved at logge ind eller oprette dig som ny bruger, helt gratis.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger