Danske Spil i alt for godt humør

13 mio. kroner blev udbetalt til skrabe-spillere på grund af teknisk fejl tirsdag morgen. Men det er ikke sikkert, at vinderne får lov at beholde pengene.

Det var en rigtig god forretning at spille skrabespil på nettet tirsdag morgen hos Danske Spil

På grund af en systemfejl gav omkring 90 procent af spillene gevinst i tidsrummet fra kl 7 til kl. 9.10. I tidsrummet blev der i alt spillet for 10.000 kroner, skriver Ritzau.

Det er endnu ikke afgjort, om de meget heldige vindere for lov til at beholde præmierne.

Danske Spil har allerede sendt en e-mail til de berørte personer, hvor de gøres opmærksom på, at der er sket en fejl i skrabespillene.

Så snart fejlen blev opdaget kl. 9.10, blev der lukket for adgangen.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Thomas Lønskov Luther

Jeg forstår ikke helt at det overhovedet er muligt for danske spil at skyde skylden på en "teknisk fejl" at så mange har vundet. Jeg ville føle mig rimelig snydt hvis man først får at vide at man har vundet og dernæst at selskabet påstår at det er en fejl at man har vundet og hiver pengene tilbage :-/

  • 0
  • 0
Bob Hagenstrup

Jeg synes sku ikke de kan tillade sig at trække pengene tilbage. Når de laver sådan en bummert må de fandme også betale. Man kan sku da ikke sige til folk at de ikke kan få gevinsten, efter at man har sagt at de har vundet.

Det kunne jo også være at en af dem havde vundet selv om der ikke var fejl? Så har han jo mistet gevinsten på sit vinder-spil, hvis de trækker pengene tilbage? :P

Hvis de ikke i det mindste betaler de 10.000 kr. tilbage har jeg for alvor mistet al respekt for dem.

  • 0
  • 0
Rasmus Schultz

Bordet fanger - det er da den første og vigtigste regel i alle former for spil! Og Danske Spil har jo ovenikøbet selv lavet reglerne for deres spil.

"Det er en ommer - jeg kom til at gi' dig alle de gode kort!"

Den går altså kun hvis man spiller mod børn under fem år - Danske Spil burde vide hvad de laver. Hvis de er kommet til at lave spillet for let, og forære en masse penge væk, er det udelukkende deres egen skyld.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere