Danske Lumigon på vej med en 4G-telefon

7. januar 2014 kl. 11:0511
Den danske mobilproducent Lumigon er på vej til at løfte sløret for en 4G-mobiltelefon, som kan blive den første Lumigon-telefon, der officielt kommer til salg i Danmark.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Danske Lumigon har været plaget af problemer med at få selskabets telefoner til at blive til færdige produkter, men nu lover selskabet at være på trapperne med en 4G-mobiltelefon, som også officielt kan komme på det danske marked. Det skriver Meremobil.dk.

Lumigon lancerede i 2013 efter flere kvaler telefonen Lumigon T2, som dog endnu ikke er officielt til salg i Danmark. Den lancering blev udskudt flere gange, og Lumigon havde tidligere måttet opgive selskabets første telefon T1.

Nu lover Lumigon altså, at en telefon med 4G-understøttelse skulle være på vej inden for kort tid. Ifølge Meremobil.dk bekræfter Lumigon, at telefonen er på vej, men selskabet kan ikke bekræfte, hvorvidt den kommer til salg i Danmark.

Selskabet har dog tidligere udtalt, at Danmark var et interessant marked for en 4G-telefon, fordi der i øjeblikket er fokus på 4G-teknologien som afløser for 3G.

11 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
11
7. januar 2014 kl. 14:12

eller hvad dækker 4G over denne gang ?

10
7. januar 2014 kl. 13:48

Du har slet ikke fuldt sæbeoperaen, og ved hvad der skrives om ?

Jeg har ikke fulgt meget med, da det virkede som et dødfødt projekt fra start. Selv deres første mobil lød forældet inden den kom. Men det betyder jo ikke nyhedessites (som ja, lever af reklamer (eller betaler du abo?)) ikke må skrive om dem. Sæt nu de kom med noget godt, det kunne da være sejt med et dansk mobileventyr (tvivler dog kræftigt).

7
7. januar 2014 kl. 13:38

Hvad lever de egentligt af? Hvis de har investorer, er de så ikke ved at være lige lovligt trætte af ikke at få afkast? :-P

9
7. januar 2014 kl. 13:45

Der var en som i en debat var inde på noget skatteunddragelse, hvidvaskning af penge og russisk mafia. Men kun løse rygter.

4
7. januar 2014 kl. 12:09

'Hver uge spørger vi op til tusind kunder' Wow.

3
7. januar 2014 kl. 12:02

ja, sikkert

1
7. januar 2014 kl. 11:42

Hvad er nyheds værdien i denne videregivelse af et nyhedsbrev, fra et firma som aldrig har leveret eller solgt et produkt i Danmark.

Det vil være en nyhed når telefoner er til salg, og kan købes.

Er det for at få noget reklame kroner så har jeg lige blokeret alle på V2 side, så jeg slipper for det i fremtiden, for dem der ikke har AddBlock installeret gør det nu, sammen med en god flash blokere, så slipper i for reklame og mange virusser.

5
7. januar 2014 kl. 13:12

Double posted...

6
7. januar 2014 kl. 13:12

Hvad er nyheds værdien i denne videregivelse af et nyhedsbrev, fra et firma som aldrig har leveret eller solgt et produkt i Danmark.</p>
<p>Det vil være en nyhed når telefoner er til salg, og kan købes.

Tja, hvis et firma har planer om at gøre noget i Danmark, er det vel en nyhed for danske medier. Det gælder vel osse selvom firmaet er Dansk? Og nej, når telefonen rent faktisk er til salg, er det jo old-news, så er vi alle sammen på jagt efter det nye-nye.

Er det for at få noget reklame kroner så har jeg lige blokeret alle på V2 side, så jeg slipper for det i fremtiden, for dem der ikke har AddBlock installeret gør det nu.

Nu kan alle jo ikke leve af overførselsindkomst.