Danske Lumigon ikke klar med T2-flagskib på kæmpe mobilmesse

22. februar 2013 kl. 16:0613
Danske Lumigon ikke klar med T2-flagskib på kæmpe mobilmesse
Illustration: Lumigon.
Den danske telefonproducent Lumigon lancerer ikke den længe ventede T2 super Android-telefon på Mobile World Congress i næste uge. Ja faktisk er virksomheden slet ikke til stede på verdens største mobilmesse.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Barcelona vil i næste uge være hele verdens mobilcentrum, når Mobile World Congress slår dørene op. De fleste telefonproducenter bruger anledningen til at vise nyheder frem eller på anden måde være til stede.

Men det lille danske Android-firma Lumigon bliver hjemme, svarer firmaet i en e-mail til Version2. Og dermed er Lumigon tilsyneladende stadig ikke klar til at afsløre endelig lanceringsdag eller pris for den længe ventede T2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Vi koncentrerer os lige om at få T2'eren på markedet, før vi præsenterer flere nye produkter,« skriver Lumigon til Version2, efterfulgt af en smiley.

Lumigon T2 blev præsenteret ved Mobile World Congress sidste år, i februar 2012, og dengang lød meldingen, at telefonen ville ramme butikkerne i løbet af første halvdel af 2012. Siden er lanceringsdatoen blev udskudt flere gange, og den seneste melding lød i januar, at telefonen nu blev ’shipped’ i Asien, men uden en uddybning af, hvad det betød.

Allerede ved lanceringen af T2 for et år siden, var der tvivl om Lumigon evne til overhovedet at få sendt T2 på markedet. I februar 2010 lancerede firmaet nemlig forgængere T1, også på den store mobilkonference i Barcelona, men telefonen materialiserede sig aldrig.

13 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
13
15. maj 2013 kl. 09:17

Lumigon har lagt en manual og quick start guide til T2 ud på deres hjemmeside. Men jeg kan stadig ikke finde et troværdigt handelssted for telefonen, endsige nogen der har købt én.

Så det er da ret gennemført hvis de lægger en manual ud, uden der er et produkt...

11
26. februar 2013 kl. 03:00

...de bliver klar.

Alle deres modeller før dette flagskib har jo været på markedet præcist på det annoncerede tidspunkt.

Nu er det da vidst på tide, at tage disse geniale innovatorer lidt mere alvorligt!

De har arbejdet meget, meget hårdt i mange, mange år, så at latterliggøre dem på denne uhøviske måde er simpelthen under lavmålet!

(ROFL)

Nej, men alvorligt: Det er fedt nok, at der dog er ét medie, som følger 'udviklingen' i 'firmaet'. Ellers ville de jo bare stille og roligt kunne fade ud, uden nogen spurgte hvad der egentlig (ikke) foregik.

7
23. februar 2013 kl. 21:19

Jeg tror det er et stunt lavet af nogen mediestuderende.

6
23. februar 2013 kl. 20:30

"Den danske telefonproducent..."

Er det ikke at gå lidt for vidt?

5
23. februar 2013 kl. 10:10

Satans også. Nu hade jeg lige set frem til at se en mobil i verdensklasse.

4
23. februar 2013 kl. 08:08

Hvordan kan denne historie være topplaceret på sitet?

8
25. februar 2013 kl. 14:51

Hey Version2.

Mit firma har en række produkter som vi stadig ikke har lanceret og formentlig aldrig får lanceret. Ville det ikke være en idé at skrive om os hvert kvartal og fortælle at der stadig ikke sker noget?

/Claus

9
25. februar 2013 kl. 15:40

Hej Claus

Er der tale om højtprofilerede produkter, som flere gange er blevet lovet på gaden, uden at det rent faktisk er sket, kunne det da godt være.

Vh Morten, Version2.

10
25. februar 2013 kl. 15:59

Hej Morten,

Beklager, det var bare en joke. Vores produkt (Internet baseret ferieboligformidling), http://www.campaya.dk , er lanceret og kører fint på 8 sprog. Så det er nok knap så spændende når det nu virker :-)

Beklager sarkasmen, men jeg synes måske I har behandlet den sag længe nok. Og den høje profilering er vist kun hos Jer. Jeg har ikke stødt på noget som helst om dem andre steder.

/Claus

3
22. februar 2013 kl. 21:00

er v2.dk ikke snart de enste der holder live i det der foretagende?

2
22. februar 2013 kl. 20:04

Nogen journalister der har undersøgt om der rent faktisk er nogen ansatte og hvad de laver?

12
23. april 2013 kl. 15:05

Der er vist ansatte. I hvert fald holdt de en stor preview party med Infernal som spillede. Det lød fint og det var SLET ikke irriterende at sidde oven på i et callcenter og snakke i telefon med kunder imens de lavede lydprøver. Men det var også dengang. Jeg har forstået på de gamle kollegaer at de fik fobud mod at kigge ind af glasdørene og grine når de skulle tilbage fra pauserne..

1
22. februar 2013 kl. 19:09

"These questions—and many others—will be answered in the next episode of...Soap."