Danske Bank sender 19.000 kunders Dankort til spærring ved en fejl

19.000 Danske Bank-kunder risikerer at få spærret deres Dankort på grund af en fejl hos Danske Bank. Problemet er opstået i forbindelse med en softwareopdatering.

Torsdag morgen kan 19.000 Danske Bank-kunder ikke bruge deres Dankort, da kortet ellers risikerer at blive spærret. En fejl hos Danske Bank har sendt kundernes kort til spærring, skriver Finans.dk.

Bankkunderne risikerer at få deres Dankort spærret, hvis de forsøger at bruge kortet - eksempelvis i en butik, en hæveautomat eller med tjenester som MobilePay.

Finans.dk beskriver fejlen som en form for it-teknisk problem, der er sket i forbindelse med en softwareopdatering. Version2 har kontaktet Danske Bank med henblik på en uddybning af problemet.

De berørte kunder er blevet kontaktet via SMS. I øjeblikket er Nets i gang med at udbedre fejlen for banken. Så snart fejlen er rettet, vil kunderne igen blive orienteret via SMS, oplyser Danske Bank til Finans.dk

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Mark Bløndal

Det er godt nok en skidt formulering - "De berørte kunder er blevet kontaktet via SMS." Ja tak, de kunder der allerede har dummet sig er blevet kontaktet, de potentielle kunder har ingen information fået.

Den formulering kræver da vidst en specificering ift. hvem, der tæller som "berørt".

Derudover er det da godt nok noget af en bommert at lave lige op til en ferieuge.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere