Dansk udviklerkonference åbner med en Mars-landing - vind entrebillet her

GOTO-konferencen i København spænder denne gang over praktiske erfaringer med Big Data, udviklingsmetoder og mobile apps.

Udviklerkonferencen GOTO København byder i år på et program, som spænder fra mobil-app-udvikling til anvendelsen af Big Data, hvor blandt andet konkrete erfaringer fra spilfirmaet King og musikstreaming-tjenesten Spotify vil illustrere den praktiske anvendelse af sidstnævnte.

Konferencen, som har sine rødder i en konference, der mest fokuserede på Java-udviklere, har fået et bredere perspektiv, og på teknologisiden er det nu iOS og Microsoft, der fylder mest.

Konferencen har dog også plads til den mere brede interesse for programmering og it, og ud over et spor dedikeret til robotter og droner åbner konferencen med en præsentation fra Nasa Jet Propulsion Lab om, hvordan landingssystemet til Curiosity-roveren blev designet med hjælp fra blandt andet computersimuleringer.

Konferencen afholdes i år på Hotel Scandic Copenhagen ved søerne i København med selve konferencesporene fordelt på to dage, 5. og 6. oktober, efterfulgt af to dages uddannelsesspor med workshops.

Læs mere om konferencen

Nedenfor kan du deltage i konkurrencen om fire entrébilletter ved at tilmelde dig Version2's nyhedsbrev. Vi trækker en vinder hver fredag i ugerne 36, 37, 38 og 39.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere