Dansk software-firma rykker op i Gartners 1. division

Det danske softwarefirma Omada er blevet forfremmet af analysehuset Gartner, der placerer virksomheden i den eksklusive ‘udfordrer’-kvadrant.

Det danske softwarefirma Omada er kommet i fornemt selskab og rangerer ifølge analysehuset Gartner højere end giganter som SAP, Dell og CA Technologies, når det kommer til at være markedsleder inden for identitetsstyring i it-systemer. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Blot syv virksomheder har Gartner fundet værdige til den kategori, der kaldes ‘challengers’ i analysefirmaets ikoniske ‘magic quadrant’, der bruges til at identificere styrkeforholdet mellem spillere på et særligt marked, der inddeles i kategorierne ‘niche players’, ‘visionaries’, ‘challengers’ og ‘leaders’.

Omadas løsning sikrer, at virksomheder har styr på it-brugernes adgangsrettigheder, og at de kan dokumentere dette, og dermed leve op til for eksempel sikkerhedsregler og it-revision. Omada betjener store kunder som Mærsk, Danisco og BMW.

»Vi betragter vores positionering i Gartner’s "Challengers" kvadrant som en bekræftelse af vores mission om at gøre det muligt for kunderne at overholde krav til Governance, og på samme tid forbedre virksomhedens effektivitet, når det kommer til at administrere brugeridentiteter inden for it,« udtaler Morten Boel Sigurdsson, administrerende direktør og medstifter af Omada, i pressemeddelelsen.

Omada har cirka 100 ansatte.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere