Dansk SAP-boss udstyres med gyldne håndjern

Den tyske softwaregigant SAP er så tilfreds med danske Jim Hagemann Snabe, at de har skrevet kontrakt om ansættelse helt frem til 2017.

Efter den tidligere CEO i SAP Leo Apotheker sidste år forlod posten har danske Jim Hagemann Snabe og Bill McDermott udgjort en CEO-duo, og deres arbejde har medstifter og bestyrelsesformand Hasso Plattner i SAP været så glad for, at han nu vil se dem fortsætte i spidsen af SAP.

De to direktører har netop underskrevet ny kontrakt, der forpligtiger de to topchefer frem til juni 2017.

»Bestyrelsen har igen udtrykt fuld tillid til Bill McDermott og Jim Hagemann Snabe og anerkender deres ekstraordinære resultater i opnåelse af SAP vækstmål under deres ledelse,« skriver Hasso Plattner i en meddelelse om kontrakten.

Og han fortsætter:

»Under Bills og Jims ledelse vokser SAP igen og har udbygget sin førerposition inden for forretningssoftware og tilmed frembragt banebrydende innovation. Vi er besluttede på at forfølge denne succesfulde kurs.«

Jim Hagemann Snabe har tidligere haft ansvaret for produkter og udvikling i SAP, mens Bill McDermott har haft ansvar for blandt andet salget i USA.

Co-CEO Jim Hagemann Snabe har været ansat i SAP siden 1990 med en kort afstikker til IBM Danmark fra 1994 til 1996.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere