Dansk IT's direktør fyret

Tony Franke fratræder som direktør i Dansk IT. Der skal en ny direktør til at gennemføre ny strategi, vurderer bestyrelsen.

Gennem 17 år har Tony Franke ledet Dansk IT’s sekretariat. Men nu skal en ny direktør findes, for bestyrelsen vurderer, at en ny strategi bedst gennemføres med en ny direktør i spidsen. Derfor fratræder Tony Franke som direktør, når en ny direktør er fundet. Det oplyser Dansk IT i en pressemeddelelse.

»DANSK IT har de seneste år måttet tilpasse sine aktiviteter ændrede markedsvilkår, og den seneste udvikling har nødvendiggjort yderligere en markant justering af foreningens strategi. Bestyrelsen har i den forbindelse vurderet, at den nye strategi bedst gennemføres med en ny direktør i spidsen,« skriver Dansk IT i den kortfattede pressemeddelelse.

DANSK IT’s adm. direktør Tony Franke fratræder
Tony Franke og DANSK IT’s bestyrelse er blevet enige om, at Tony Franke fratræder som
direktør i foreningen, når en ny direktør er fundet. Herefter vil Tony Franke indtil videre stå
til rådighed for foreningen i en anden funktion efter nærmere aftale.
DANSK IT har de seneste år måttet tilpasse sine aktiviteter ændrede markedsvilkår, og den seneste
udvikling har nødvendiggjort yderligere en markant justering af foreningens strategi. Bestyrelsen
har i den forbindelse vurderet, at den nye strategi bedst gennemføres med en ny direktør i spidsen.
Tony Franke har gennem mere end 17 år ledet DANSK IT’s sekretariat med indsigt, engagement og
stor loyalitet over for foreningens medlemmer og formål. Bestyrelsen vil godt benytte lejligheden til
at takke Tony for den store indsats, han har ydet.
Indtil den nye direktør er fundet, vil den daglige ledelse blive varetaget af Tony Franke og DANSK
IT’s formand.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Henrik Wivel

Ikke at Tony Franke træder tilbage som sådan, men det glæder mig at se at det endeligt er gået op for Dansk-IT at verden ikke længere ser ud som den gjorde for 10 år siden og at der må ske noget nyt. For at det kommer til at ske er det nødvendigt at skifte ud i toppen.

Vi har i vores lille biks gentagende gange forsøgt at råbe Dansk-IT op og forsøgt at få dem til at forstå at Danmark går glip af det store potentiale vi har på IT fronten fordi vi ikke tør tænke nyt. Dansk-IT har ikke været den drivkraft til fornyelse som den burde og det håber vi at den vil blive med den nye strategi. Vi har fostret mange rigtigt dygtige IT personer i Danmark, men de fleste af dem måtte til udlandet for at få den succes vi kender dem for i dag.

Efter vores mening bør en forening der hedder Dansk-IT måske bruge mere tid på at se hvordan vi kan få innovationen tilbage i IT i Danmark, involvere uddannelses institutionerne og se på hvordan vi kan gøre vores offentlige IT investeringer bedre. Netop ved at involvere uddannelses instutioner og kreative, mindre firmaer så vi på den måde bruger de offentlige penge som en investering i danske arbejdspladser også.

De fleste Dans-IT medlemmer jeg kender er kun medlem fordi de får rabat på kurser, hvilket for mig er ret skræmmende. Samtidigt, en forening der hedder Dansk-IT, der holder kurser i effektive outsourcing kan man vel ikke rigtigt kalde for Dansk-IT, vel?

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere