Dansk IT skifter ud i toppen: Ny direktør tager over efter Rikke Hvilshøj

4. april 2022 kl. 15:16
Jeanette Hartz
Illustration: Dansk IT.
Fra 1. maj bliver Jeanette Hartz administrerende direktør for interesseorganisationen Dansk IT. Hun tager over efter Rikke Hvilshøj.
Artiklen er ældre end 30 dage

D. 1. maj kan Jeanette Hartz kalde sig administrerende direktør for interesseorganisationen Dansk IT. Hun kommer til at afløse Rikke Hvilshøj, der efter seks år på posten stoppede i slutningen af februar.

Det oplyser Dansk IT i en pressemeddelelse.

Jeanette Hartz har siden 2015 været ansat i en stilling som direktør for medlemsområdet og digital forretningsudvikling i Forbrugerrådet Tænk.

»Jeg er meget optaget af, at vi skal have styrket og udviklet det digitale Danmark – og herunder ikke mindst kompetenceniveauet i den danske befolkning. Det arbejde spiller Dansk IT en helt central rolle i, så jeg glæder mig enormt meget til at skulle være en del af foreningens videre rejse i et tæt samarbejde med både medarbejdere, medlemmer og alle Dansk IT’s vigtige fagråd og udvalg,« udtaler Jeanette Hartz i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dansk IT har eksisteret siden 1958 og står blandt andet bag Danmarks største konference om offentlig digitalisering, OffDig.

»Vi er gået efter en person med en bred digital viden og en solid indsigt i, hvordan man driver en medlemsforening. Vi er ambitiøse og vil meget med Dansk IT - og vi har stor tillid til, at Jeanette Hartz er den rette person til at stå i spidsen for at føre Dansk IT videre til næste niveau,« udtaler Dansk IT's bestyrelsesformand, Lisa Herold Ferbing, ifølge pressemeddelelsen.

 

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger