Dansk forlag giver corona-lukkede skoler fri adgang til digitale læremidler

Illustration: Den dansk-franske Skole
Det digitale forlag Clio giver alle fri adgang til deres digitale læremidler, så længe skolerne er lukkede på grund af corona-krisen.

Onsdag meldte statsminister Mette Frederiksen (S) ud, at de danske skoler lukker ned på grund af COVID19-situationen, og dermed er eleverne sendt hjem senest fra i dag fredag.

De skal dog stadigvæk have undervisning, og det digitale forlag Clio stiller nu digitale læremidler til rådighed for alle skoler uden vederlag.

»Under karantænen kan din skole få adgang til alt vores undervisningsmateriale – alle portaler, træningsøvelser, evalueringsopgaver og prøver. Og det gælder også, selvom I måske ikke har adgang til materiale fra Clio i forvejen,« skriver forlaget i en meddelelse.

Ifølge Børne- og Undervisningsministeriet skal de unge have så meget undervisning som overhovedet muligt i perioden med nedlukning.

Presset kommunikation

Kort tid efter statsministerens udmelding onsdag aften begyndte forældre i stor stil at logge på kommunikationsplatformen Aula, der bukkede under for presset og gik ned.

Læs også: Aula gik ned efter corona-pres og hardware-fejl: Nu er driften normaliseret

Løsningen blev senere genetableret, men allerede torsdag gik den ned igen - angiveligt på grund af en hardwarefejl.

Kombit har i dag meldt ud, at driften på Aula igen er normal.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Følg forløbet
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere