Dansk Folkeparti udnævner datamatiker til it-ordfører

Dennis Flydtkjær bliver Dansk Folkepartis nye it-ordfører. Han er uddannet datamatiker og har tidligere stået i spidsen for en virksomhed, der producerer elektroniske regnmålere.

Mens den kommende regering stadig forhandler om ministerposter og regeringsgrundlag, har oppositionen puslet med at fordele ordførerskaber.

Og udnævnelserne hos Dansk Folkeparti afslører, at der faktisk ér en enkelt person i det nye Folketing, som har prøvet at kode.

Nyvalgte Dennis Flydtkjær bliver partiets nye it-ordfører, og han vil nok kunne følge med, selv når diskussionerne bliver lidt tekniske. CV’et afslører nemlig, at han er uddannet datamatiker.

Den 31-årige vestjyde har dog ikke dyrket en karriere inden for it-branchen, men kommer fra en position som direktør for firmaet Pronamic, som producerer elektroniske regnmålere.

Udover at håndtere spørgsmål om it-politik, bliver Dennis Flydtkjær også ordfører for skat og dyrevelfærd.

Version2 har tidligere skrevet, at det nye Folketing ikke rummede it-professionelle. I researchen i den forbindelse blev Dennis Flydtkjær ikke 'opdaget', da han bliver præsenteret med titlen direktør, og firmaet Pronamic ikke er et it-firma.

Læs også: Fra én til nul: Nyt Folketing bliver uden it-folk

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere