Dansk succes-duo afskaffer åndssvage SMS-tastefejl på din smartphone

Besværlige smartphone-tastaturer fik Martin Tychsen og Elias Naur til at skrive SMS-app til Android, der nu har brugere i flere end 100 lande.

27-årige Martin Tychsen og 30-årige Elias Naur havde et problem med deres smartphones.

De syntes, at det var alt for besværligt at få fingrene til at ramme tasterne på telefonens virtuelle tastatur, når der skulle sendes SMS'er til venner og familie, skriver epn.dk.

Derfor satte de sig for at skrive en applikation til Android-mobiler, som sammen med et program til pc'en gør det muligt at sende og modtage SMS'er fra computeren i stedet.

Efter 80 timers programmering hen over sommerferien har de to iværksættere nu startet virksomheden BrowserTexting.

Det går strygende, beretter netmediet:

»Så flikkede vi en hjemmeside sammen til Android Market, og her 10 uger efter er der folk i flere end 100 lande, især USA, der bruger systemet. 6.000 bruger det simultant hele tiden, og vi har tre millioner sidevisninger om måneden,« siger Martin Tychsen til epn.dk.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (12)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Michael Jensen

Har undret mig i mange år over at teleselskaberne ikke har lavet noget tilsvarende. Burde ikke være så svært at gøre det muligt at sende/modtage SMS på både fastnettelefon og over internet på PC osv. Og når man ser hvor mange SMSer der bliver sendt, virker det mærkeligt at de aldrig har udbredt SMSer til flere medier end mobiltelefonen. SMSer på PCen kan de jo tillade sig at tage penge for i forhold til f.eks e-mail og chat.

  • 0
  • 0
#8 Henrik Nielsen

TDC tilbød dette på mange af deres abonnementer for et par år siden. Da de så fjernede muligheden, skrev jeg til dem, og fik svaret tilbage, at det var for dyrt for dem, da næsten ingen brugte denne mulighed. Man kan dog stadig bruge sms 20 øre per styk ved TDC Click

  • 0
  • 0
#9 Torben Mogensen Blogger

SMS er kun en ud af mange steder, hvor mangel på et effektivt tastatur er et problem. Så der vil nok være bedre salg i en ny måde at få tekst ind i en touch-screen phone uden at bruge eksterne tastaturer eller lignende. Noget baseret på gestures kunne måske bruges.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere