Dansk bærbarproducent sætter sig på hele Norden

Danske Zepto overtager forhandlingsretten til Zeptos bærbare i Norge. Nu råder Zepto over forhandlingen i hele Norden.

Med den seneste overtagelse af den norske forretning har den danske afdeling af bærbarproducenten Zepto overtaget kontrollen med hele Zepto.

Zepto blev oprindeligt dannet af to brødrepar i henholdsvis Danmark og Norge og og en person i Sverige, men i dag er koncernen kontrolleret af danskerne Lasse og Per Frost.

»Vi ville godt have en større vækst i den norske forretning. Efter vi er gået ind i den svenske forretning er væksten steget med 300 procent, og noget tilsvarende, tror vi også, der kan ske i Norge,« siger underdirektør i Zepto Morten Kjærsgaard.

Ser frem til at øge salget

Zepto Norge havde overladt forhandlingen af de bærbare til Netshop, og det er fra Netshop, at Zepto Danmark videre har overtaget forhandlingsretten. Morten Kjærsgaard oplyser til Version2.dk, at Netshop stadig vil forhandle Zeptos bærbare, men at strategien fremover i Norge vil være at satse på øget salg gennem partnere.

»Det har vi oplevet andre steder giver rigtig meget, og det forventer vi også, at det vil gøre i Norge,« siger underdirektøren.

Finasierer over driften

Morten Kjærsgaard vil ikke oplyse om de finansielle forhold omkring transaktionen eller hvilke omsætningstal, der gælder for den norske afdeling, men oplyser dog, at prisen for forhandlingsretten i Norge ikke har været noget selskabet har skullet tære på formuen for at finansiere.

Zepto satser ud over salg af bærbare også på salg af designerfjernsyn og har netop åbnet butikker i butikscentrene Fields og Fisketorvet i København. Michael Kjærsgaard oplyser, at også de øvrige nordiske lande vil få deres Zepto-butikker.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere