Dansk AI-selskab modtager trecifret millionbeløb i støtte fra investorer

Det danskstiftede AI-selskab har udviklet løsninger i forbindelse med kunstig intelligens til medicinalbranchen siden 2016. Illustration: Bigstock, DevinQuotes
Den danske startup-virksomhed Corti har blandt andet udviklet en robot, der kan stille diagnoser via et telefonopkald. Nu modtager virksomheden 170 millioner kroner af investorer til understøttelse af deres globale ekspansion.

Den danskstiftede AI-virksomhed Corti modtager en finansiel indsprøjtning på 170 millioner kroner til global udvidelse af deres produkter.

Det skriver Børsen.

Det trecifrede millionbeløb kommer fra investeringsfirmaet Idinvest Partners, iværksætteren Thomas Madsen Mygdal, venturefondene Byfounders and Heartcore, den tidligere Ambu-topchef Lars Marcher og tobaksfonden Chr. Augustinus Fabrikker.

Administrerende direktør i Chr. Augustinus Fabrikker, Claus Gregersen, er overbevist om, at tobaksfonden har placeret deres penge det rigtige sted.

»Corti passer godt ind i Augustinus-familien med sit globale potentiale. At benytte kunstig intelligens til at redde menneskeliv er prisværdigt, og kombinationen af denne mission med en visionær ledelse og et stærkt produkt, har overbevist os om at blive medejer,« lyder det fra Claus Gregersen.

Corti har siden 2016 udviklet løsninger indenfor kunstig intelligens til medicinalbranchen og modtog blandt andet den hæderfulde Future Unicorn-award for deres globale potentiale i fjor.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere