Danmark sender indisk it-specialist med syg søn på porten

8. august 2011 kl. 08:1240
It-ingeniør Bipjeet Kaur bliver smidt ud af Danmark om en uge, selvom hun både har uddannet sig inden for it og har et specialistjob. Myndighederne forstår ikke hendes arbejdsområde og giver derfor afslag, siger hun.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Den 15. august skal Bipjeet Kaur forlade Danmark, og dermed mister landet en specialist inden for it og radiokommunikation.

Siden hun kom til landet i 2002 og efter nogle år fik humanitær opholdstilladelse, er loven nemlig ændret, så hun ikke kan få opholdstilladelsen forlænget. Og på trods af, at Bipjeet Kaur har et specaliseret job inden for it og elekronik, kan hun heller ikke få lov at blive i Danmark på en green card-ordning.

Hun forsker og underviser i trådløs kommunikation på Ingeniørhøjskolen i København, hvor hun også tog en uddannelse som it-ingeniør, men den type job er ikke på listen over godkendte områder, lyder svaret fra Udlændingeservice.

»Myndighederne siger, at mit job ikke er på positivlisten. Jeg ved ikke, hvordan de kan sige det, for på listen er der områder som it, netværk og computere. Jeg tror ikke, de forstår, hvad jeg arbejder med,« siger hun til Version2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hendes chef har også sendt et brev til Udlændingeservice og forklaret nærmere, men det har heller ikke ændret på situationen. Afslaget på ønsket om at forlænge opholdstilladelsen står derfor ved magt.

»Det er virkelig en hård situation,« siger Bipjeet Kaur.

Jobbet på Ingeniørhøjskolen rummer både forskning og undervisning, og Bipjeet Kaur har siden, hun blev ansat i 2008, arbejdet mest med sikkerhed i fremtidens trådløse teknologier. Et projekt har for eksempel handlet om, hvordan man beskytter sig mod Denial-of-Service-angreb i 5G-radiokommunikation, altså afløseren for den LTE- og 4G-teknologi, som følger efter 3G-netværk.

Hun blev ansat to uger efter, hun havde taget en uddannelse som it-ingeniør i Danmark, men CV’et rummede allerede en indisk uddannelse som diplomingeniør inden for elektronik og kommunikation, da hun ankom til Danmark og derefter tilbragte flere år i asylcentre. I øjeblikket læser hun videre på en masteruddannelse i softwareudvikling, ved siden af jobbet.

Syg søn i fare for tropesygdomme

Undervejs fik hun en søn med sin indiske mand, der i dag er flyttet tilbage til Indien. Sønnen var ikke rask ved fødslen og måtte igennem en nyreoperation, og senere kom flere andre helbredsmæssige problemer frem i lyset. Blandt andet en autoimmun defekt, som betyder, at han let pådrager sig infektioner og feber og desuden er afhængig af løbende undersøgelser. Da han samtidigt har en blodsygdom, som gør, at han ikke kan tåle febernedsættende medicin, og heller ikke medicin mod malaria, er det risikabelt at sende ham til et land, hvor infektionsrisikoen er høj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

»Myndighederne siger, at så længe det er muligt at få behandling i hjemlandet, er det ikke deres problem, og så kan man ikke få opholdstilladelse. De ved godt, at han ikke kan behandles for malaria eller andre sygdomme, der giver høj feber, men det betyder ikke noget for dem,« siger Bipjeet Kaur.

Sønnen er født og opvokset i Danmark og har aldrig været i Indien. Han er vokset op med dansk som hovedsprog og taler ikke punjabi, men var klar til at begynde i børnehaveklasse efter sommerferien.

Udvisningen af Bipjeet Kaur har fået flere folk på barrikaderne. De tre forfattere Christina Hesselholdt, Solvej Balle og Thomas Boberg står bag en underskriftsindsamling på nettet, hvor man kan protestere over, at Bipjeet Kaur ikke kan få lov at blive i landet. Omkring 1.200 personer har foreløbigt støttet protesten.

40 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
40
12. august 2011 kl. 10:22

Citat fra artiklen:

"Et af problemerne var, at hun ikke havde arbejdet på fuld tid, og derfor talte hendes erhvervserfaring i Danmark ikke. At den nedsatte tid skyldes sønnens sygdom, gjorde ingen forskel".

Det er en af de meget underlige ting som står i reglerne for at få permanent opholdstilladelse i Danmark.

Man kan ikke vælge en løsning hvor der vælges halvdags arbejde. Det er faktisk meget underligt, så længe der er forsørgelsespligt i blandede ægteskaber. Det er altså ikke regeringens (Læs Pia's DF) ønske at vi i nogle familier vælger at bruge tid på de børn der er i familien.

Det er indgreb i den selvstændige families frihed.

Og nu spørger jeg - hvor er debattører fra DF henne i debatten. De brilliere som altid, ved at undlade at komme frem åbent i en debat som denne.

37
10. august 2011 kl. 12:33

Hej Oer,

Jeg glemte lige en ting.

Som eksempel, skulle koranen jo indeholde en politisk ideologi om samfundsopbygning, hvor bla. dødsstraf er en del af. Azerbaijan og Turkmenistan har dog ikke dødsstraf hvilket må betyde at de lande ikke er opbygget 100% på baggrund af koranen, selvom de er muslimske, eller hvordan?

Nu stopper jeg :-)

38
11. august 2011 kl. 14:17

Ganske kort: Du kan ikke slutte fra en religions beskaffenhed til hvordan et bestemt land agerer.

I øvrigt er også katolicismen en del af den kristne kirke. Hvilket giver op til to milliarder kristne på verdensplan.

20
9. august 2011 kl. 16:13

Hi,

Just because the people cannot understand her work does not mean that they can send her out.

She is paying tax, and contributing to the society.

Just want to show that they are working???

21
9. august 2011 kl. 19:02

Nobody in this thread has defended her eviction. The debate has only been between those who hate the Danish People's Party and say that the full blame should be put on the shoulders of their voters. And those who think that the jurists who work as civil servants in the Ministry are too ignorant.

11
8. august 2011 kl. 13:26

For mig at se er sagen grundlæggende et spørgsmålstegn om cand.jur.er, og deres forhold til virkeligheden. De synes at hænge sig uhyre snævert i regler, som om de var en tilstands- og aktionstabel.

Jeg ser ingen grund til i denne forbindelse at skyde på DFerne. Som endda har udvirket at afviste asylansøgere med muslimsk baggrund har fået politisk asyl. Fordi de i Danmark er konverteret til kristendommen, og fordi der i islam (som defineret af Muhamed) er obligatorisk dødsstraf for at forlade islam.

Den indiske kvinde synes fuldstændigt integreret i det danske samfund, og barnet har endda dansk som førstesprog. Afgørelsen synes lige som hoved- og halsløs som den seneste gymnasiereform - men det er nu heller ikke første gang man ser det om sådanne afgørelser.

23
9. august 2011 kl. 19:15

For mig at se er sagen grundlæggende et spørgsmålstegn om cand.jur.er, og deres forhold til virkeligheden.

Ohh... don't get me started... Men ja, det kan du have ret i (også her) er tilfældet.

18
8. august 2011 kl. 20:57
19
8. august 2011 kl. 23:03

@Eskild Nielsen,

Det er så ikke mit indtryk, selv om jeg naturligvis ikke på området er specialist.

Men når DFerne kan gå ind og få omstødt afslag på asyl, for muslimer der er konverteret til kristendommen, eller kristne flygtninge fra den islamiske verden, kan jeg ikke se hvordan et naturligt skønsprincip skulle være blevet afskaffet.

25
9. august 2011 kl. 22:59

Men når DFerne kan gå ind og få omstødt afslag på asyl, for muslimer der er konverteret til kristendommen, eller kristne flygtninge fra den islamiske verden, kan jeg ikke se hvordan et naturligt skønsprincip skulle være blevet afskaffet.

Hvorfor er religion her, overhovedet væsenligt? Vi har religionsfrihed her i landet, så det bør aldrig kunne inddrages i en sådan sag. Det minder om kristen fundementalisme at noget sådat overhovedet kan lade sig gøre.

Derudover kan skøn vel sagtens være afskaffet, da religion blot kan være indført i det automatiserede regelsæt.

Det er ulækkert at dette sker, men det uungåeligt med den regering vi har nu, som er nødt til at give fremmedfjendske indrømmelser til DF, for at kunne blive ved magten. Jeg håber inderligt at der kan ske et skifte, så vi kan komme af med national socialisterne i DF.

27
10. august 2011 kl. 07:50

Hvorfor er religion her, overhovedet væsenligt? Vi har religionsfrihed her i landet, så det bør aldrig kunne inddrages i en sådan sag.

Så nemt er det ikke. Vi lever i en verden hvor ikke alle andre lande deler vores opfattelse af religionsfrihed. Da vi samtidig har en lovgivning som siger at vi ikke kan udlevere til tortur og dødsstraf, bliver konsekvenser at personer som konverterer fra islam til kristendommen (eller jødedommen ellen enhver anden religion) vil blive tilbudt ophold af en eller enden grund, da de i de lande de kommer fra kan forudse enten tortur eller dødsstraf hvis de sendes tilbage.

Så religionen er ikke valgt af os, men påført os indirekte af andre landes lovgivninger angående religionsfrihed og vores egen lovgivning som ikke tillader dødsstraf og tortur samt de konventioner om menneskerettigheder som vi har tilsluttet os.

PS: Mig bekendt er der ikke andre lande end muslimske lande, hvor der er dødsstraf for at konvertere , men hvis andre har viden om ikke muslimske lande hvor det er tilfældet, vil flygtninge fra disse lande også være omfattet af asylmulighederne.

28
10. august 2011 kl. 08:10

Du har fat i noget af det mest væsentlige men også noget af det, som en del flygtninge bruger og snyder med. Det er en rimelig nem måde at få opholdstilladelse på, og jeg kender til, at personer der har opholdstilladelse erklære sig omvendte men når de taler med muslimske landsmænd, er de stadig muslimer.

Nils har ret - det er en uhyre vanskelig sag, men fra de generelle problemer, til højt uddannede og integrerede mennesker smides ud, er der meget langt.

29
10. august 2011 kl. 09:19

@Nils

Så religionen er ikke valgt af os, men påført os indirekte af andre landes lovgivninger angående religionsfrihed og vores egen lovgivning som ikke tillader dødsstraf og tortur samt de konventioner om menneskerettigheder som vi har tilsluttet os.

Ja det har du ret i, men det der er mistænkeligt er, at hvis nu det handler om våbensmugling i pakistan, terror eller narkotika smugling, så kan vi godt finde på at udlevere folk, eller vi overvejer det da i hvert fald. Det er netop når i tilfældet her, hvor der er tale om kristendommen (rent tilfældigt sidder der kristne præster højt oppe i DF regi), så udviser vi ikke.

@Michael

Du har fat i noget af det mest væsentlige men også noget af det, som en del flygtninge bruger og snyder med.

Tja, der må være noget meget galt med vores system, når flygtninge (ikke indvandrere) bliver nødt til at snyde.

Det menneskesyn der har ført til det forfærdelige udlændinge system vi har i dag, er skræmmende. Derudover er systemet helt i skoven efterhånden, når det ikke er muligt for danske virksomheder i f.eks. spilbranchen at hente specialister ind fra USA, Canada, Japan osv. som virkeligt kan have en stor positiv effekt på den danske industri.

Jeg kender til en sag, hvor en franskmand flyttede til Danmark for at arbejde i IT branchen (fra Japan). Han var headhunted fordi han var specialist, men han kunne ikke få sin japanske kone med (de var gift), for hun var jo fra et udenfor-EU-land. Det er jo helt i skoven. Så skulle de bare lige bo lidt i et andet EU land først (f.eks. Frankring eller Sverige), så var det OK. Hvad fanden er det for en omgang besynderlig behandling af medmennesker?

31
10. august 2011 kl. 09:46

Ja det har du ret i, men det der er mistænkeligt er, at hvis nu det handler om våbensmugling i pakistan

Jeg formoder at du refererer til retssagen hvor en dansker er krævet udleveret til Indien grundet våbensmugling. Her der netop rejst stor kritik af at der er udenrigsministeriet som har forsøgt at få manden udleveret. Her var det et diplomatisk skuespil som foregik. Udenrigsministeriet sagde på regeringens vegne at manden kunne udleveres, og beviste dermed over for Indien at vi havde et godt samarbejde. At så domstolene fornuftigvis sagde nej har nok reddet regeringens røv. Regeringen kunne derefter sige til Inderne: Desværre, vores uafhængige domstole har truffet en anden afgørelse end vores, men vi prøvede.

Så vidt jeg husker var et af problemerne at Danmark krævede nogen garantier fra den Indiske regering om tilsyn med fanger, men den Indiske regering kunne og ville ikke give disse garantier da fængselsvæsenet ikke hører under den føderale regering, men under den enkelte delstat.

Men du har ret i at lyder komplet tåbeligt at en IT-ingeniør / Forsker efter 10 år i Danmark, bliver udvist. Om de fundamentalistiske Tidehvervs fætre i DF har noget med dette at gøre kan jeg nu ikke gennemskue. Også i '90erne foregik der ganske store stramninger i udlændingelovgivningen.

32
10. august 2011 kl. 09:53

Om de fundamentalistiske Tidehvervs fætre i DF har noget med dette at gøre kan jeg nu ikke gennemskue. Også i '90erne foregik der ganske store stramninger i udlændingelovgivningen.

Det kan jeg heller ikke, men når jeg hører dem tale og læser deres klummer mm. så synes jeg dog, at det ser vældig meget ud som om, at det er dem der står bag det forfærdelige menneskesyn, som har skabt et tåbeligt system. Flere af dem har da også domme for bla. racisme.

Ja der blev også strammet i 90'erne, og i de sidste 20 år har vi strammet så vi er endt et uheldigt sted.

DF er de "gamles" parti, og da vi bliver flere gamle og scare tactics jo virker, så har de vind i sejlene. Husk også at intolerancen jo stiger propertionalt med alderen. Det mest sigende jeg læste var, at dem der er allemest fjendske overfor fremmede, er dem der ikke rigtig møder dem/har mødt dem.

30
10. august 2011 kl. 09:45

Jeg er af den faste overbevisning at politikerne, der accepterer Pia's fremmedhad, slet ikke kender konsekvenserne i praksis.

På integrationsskolen hvor jeg bor, gør de ansatte et fantastisk arbejde. Her er elevene delt i 2 grupper. Dem der er gift med en dansker og dem der er kommet til DK med flygtningestatus.

Dem der er dansk gift, gennemfører danskuddannelsen ret hurtigt, fordi de vil ud på arbejdsmarkedet, men en relativ stor del af de med flygtningestatus, bruger væsentlig mere tid, da de jo ikke efterfølgende bliver smidt ud. De skal altså ikke lære dansk for at få permanent opholdstilladelse. De der er Dansk gift skal opfylde krav, som ikke en gang en Dansker kan.

Eksempelvis skal man lære Dansk + ha været på det danske arbejdsmarked i 4 år + samt have frivilligt ubetalt arbejde for at få permanent opholdstilladelse.

De der er dansk gift er en gave til det danske samfund, da de ikke får nogen form for overførselsindkomst, da deres partner betaler underhold m.m. De belaster på ingen måde vores system.

26
10. august 2011 kl. 06:53

Men vi kommer nok ikke af med nationalsocialisten Pia. I krisetider reagerer masserne - dem der ikke forstår hvor farligt den slags dybest set er. Vi har bare fundet en ny gruppe mennesker, der er nemme at jagte herhjemme.Historien gentager sig endnu en gang.

12
8. august 2011 kl. 14:06

Hejsa PER

Nej, det er ikke et spørgsmål om jurister og deres malevolente tolkning af gældende lov. Jurister er embedsmænd, der gør, hvad de får besked på. Dansk Folkeparti har i over et årti "ved magten" krævet strammere regler og strammere tolkninger af de til enhver tid gældende regler.

Når reglerne og tolkningerne så strammes så meget, at de rammer uskyldige som denne mor og hendes barn, så kan DF ikke vaske hænder og lægge skylden over på embedsværket.

Hvis det lå dem alvorligt på sinde at undgå denne slags ugerninger, så havde de accepteret en større margen i stedet for at køre efter princippet "hellere en udvisning for meget end én for lidt".

24
9. august 2011 kl. 19:21

Når reglerne og tolkningerne så strammes så meget, at de rammer uskyldige som denne mor og hendes barn, så kan DF ikke vaske hænder og lægge skylden over på embedsværket.

Der er en pointe i at DF tilsyneladende har fået en forkærlighed for at lægge retsvæsenet så meget i spændetrøje at det uundgåeligt vil afføde absurde afgørelser. Vi har jo set det med knivloven og den obligatoriske straf.

33
10. august 2011 kl. 11:00

@Peter Mogensen:

Der er en pointe i at DF tilsyneladende har fået en forkærlighed for at lægge retsvæsenet så meget i spændetrøje at det uundgåeligt vil afføde absurde afgørelser. Vi har jo set det med knivloven og den obligatoriske straf.

Heri kan jeg ku give dig ret.

Jeg kan så løseligt nævne et par ting, der fremgår længere nede i tråden, og som altså ikke kommer fra din side. Pia Kjærsgaard omtales som »nationalsocialist«, hvilket hun som bekendt på ingen måde er. Måske skulle dem der beklager sig over den grove tone i den danske debat se sig selv i et spejl? Lige siden udlændingedebatten for alvor begyndte for en 20 år siden, er modstanderene af en voldsom og især islamisk indvandring nemlig blevet dæmoniseret.

Og så nævnes der islam som religion. Problemet her er at islam ikke /blot/ er en religion. Fra Muhameds side er der også tale om en totalitær, politisk ideologi. Det er der så reformmuslimer der forsøger at fjerne, men alligevel.

Og så lige til slut. Tråden har udartet sig til blandt DF-bashing. Men ikke en eneste her har støttet udvisningen, idet vi i øvrigt kun kender sagen som den her er fremstillet.

Juristerne har ikke kunnet anerkende den udvistes uddannelse og job, og her synes de klart galt på den. Deres skøn synes -forkert.

34
10. august 2011 kl. 11:30

Pia Kjærsgaard omtales som »nationalsocialist«, hvilket hun som bekendt på ingen måde er.

Og så nævnes der islam som religion. Problemet her er at islam ikke /blot/ er en religion. Fra Muhameds side er der også tale om en totalitær, politisk ideologi. Det er der så reformmuslimer der forsøger at fjerne, men alligevel.

Kristendommen er vel ikke meget bedre end islam. Desuden kæmpede de kristne mørkemænd jo også hårdnakket imod indførelse af sekulært demokrati. Men tilpassede så siden teologi mm. til denne nye samfundsform.

Læs evt. Matthæus 15.41 og 18.6.

Måske det arabiske forår kan forårsage en lignende tilpasning i flere arabiske lande.

Iøvrigt kan man jo sige at der under Bush regeringen i f.eks. USA, blev ført en vældig kristen politisk idelogi, med forsøg som at forbyde abort og homoseksuelle ægteskaber. Tilmed har USA haft en ikke så lille finger med i spillet om totalt at forbyde homoseksualitet i Uganda.

35
10. august 2011 kl. 12:17

@Nikolaj Brinch Hansen

Kristendommen er vel ikke meget bedre end islam. Desuden kæmpede de kristne mørkemænd jo også hårdnakket imod indførelse af sekulært demokrati. Men tilpassede så siden teologi mm. til denne nye samfundsform.

Her viser du blot at du ikke forstår hvad kristendom er for en størrelse, lige som du ikke kan skelne mellem kristendom, kirke, kristenhed og de kristne.

Kristendommen skelner mellem hvad der er Kejserens, og hvad der er Guds. Selv i middelalderen skelnede man mellem Kejserens og Pavens domæne, og selv om antikkens demokrati gik til grunde med Diocletian, genopstod det på med de germanske folkevandringer, der ødelagde Vestrom. Man havde folkeforsamlinger og stænderforsamlinger, der begrænsede fyrsternes magt, og på byniveau fik man republikker. Først Venedig, senere de norditalienske, galliske og tyske by-republikker. Men det er da rigtigt at man skal frem til de amerikanske og franske revolutioner før vi kan tale om sekulære demokratier.

Det centrale er imidlertid at kristendommen ikke indeholder en model for hvordan samfundets indretning skal være, inklusive strafferet og opdeling af undersåtterne. Det har islam, og i islam er embederne som kejser og pave endda forenet i kalif-embedet.

Læs evt. Matthæus 15.41 og 18.6.

Matthæus 15.41 findes ikke. 18.6 siger:

v6 Men den, der bringer en af disse små, som tror på mig, til fald, var bedre tjent med at få en møllesten hængt om halsen og blive sænket i havets dyb.

Enhver teolog kan fortælle dig om faren ved at læse trække citater ud fra Bibelen, eller ved at læse den bogstavtro. Bibelen er /ikke/ skrevet af Gud, men af navngivne mennesker med de fejl som disse nu engang har. Og i høj grad skrevet i billedsprog. Kristendommen har simpelthen ikke nogen indbygget lovgivning, og selv Nye Testamente er fuld af kontradiktioner. En bogstavtro læsning kan derfor efter den matematiske logiks regler reduceres til konstanten 'falsk'.

I islams selvforståelse er Koranen skrevet af Allah ved tidernes begyndelse, og de kontradiktioner der indeholdes i bogen skyldes at Allah har skiftet mening; det sidste ophæver det første. I virkeligheden er det naturligvis Muhamed der er bogens forfatter, og ændringerne skyldes hans skiftende politiske interesser.

Men skal vi ikke stoppe her? Version2 er næppe det rette forum at debattere hverken teologi eller politisk religion.

36
10. august 2011 kl. 12:28

Enhver teolog kan fortælle dig om faren ved at læse trække citater ud fra Bibelen, eller ved at læse den bogstavtro. Bibelen er /ikke/ skrevet af Gud, men af navngivne mennesker med de fejl som disse nu engang har. Og i høj grad skrevet i billedsprog. Kristendommen har simpelthen ikke nogen indbygget lovgivning, og selv Nye Testamente er fuld af kontradiktioner. En bogstavtro læsning kan derfor efter den matematiske logiks regler reduceres til konstanten 'falsk'.

Du siger at Islam er værre end kristendommen (lad os få jødedommen og katolicesmen med med det samme). Jeg siger at ligegyldigt hvilken religion, så er der begået stort set lige store forbrydelser (og det bliver der desværre til stadighed) med en af disse religioner i hånden. Bøger (bibel, koran, nye testamente osv.) slår ingen ihjel. Det gør mennesker!

Jo lad os stoppe.

14
8. august 2011 kl. 14:27

Hej Rasmus,

Det er jeg nu ikke helt sikker på. Det er klart at embedsmændende gør hvad de bliver bedt om, men de tolker selv hver eneste ansøgning hvilket jeg ved af erfaring og de er ikke nemme at danse med. DF og andre partier bliver ikke spurgt, med mindre det pludselig er en politisk sag og derfor kan det være en god ide at sørge for at sagen bliver politisk.

15
8. august 2011 kl. 14:42

Hej Michael

Ja, embedsmændene tolker ansøgningerne, men de er ikke fri til at tolke dem, som de selv synes. Deres tolkning skal ske på basis af et grundlag, som er fastsat af politikerne gennem love, bestemmelser osv. Når tolkninger falder så horribelt ud som i dette tilfælde, skyldes det at dette grundlag gennem et årti nu er blevet strammere og strammere og strammere, takket være DF og deres medløbere.

17
8. august 2011 kl. 15:40

Ja det har du så afgjort ret i. Jeg følger med på "Ny i Danmark" og reglerne ændres konstant. Når man har fået midlertidig opholdstilladelse, skal denne fornyes hvert andet år. Nu skal man også betale for at få lov til at forny - og det selvom at flere af dem jeg kender, er højt uddannede og det faktum at vi der har en hustru fra udlandet, betaler alt. De er slet ikke til belastning - tværtimod får vi uddannede mennesker der rigtig gerne vil arbejde og flere af disse er specialister på hvert deres område.Det er det der "pisser" mig af.

Men værre endnu er vores rygte i andre lande. De der stiller lovforslagene, tænker ikke på mistede indtægter. F.eks. har hele Østblokkens tusinder af skoler, opgivet at komme til Danmark. Millioner af Russiske skolebørn og lærer, tager nu til Sverige og Tyskland på de årlige sommerrejser, som er så udbredt i de lande.

Nå - jeg skal nok ikke kritiserer for meget - så bliver min hustru bare smidt hjem :-)

16
8. august 2011 kl. 15:39

Jurister skal naturligvis tolke ud fra den eksistrende regelsamling, men de er ikke en tilstands- og aktionstabel.

Der kommer afgørelser igennem, som synes som bevidst chikane af den eksisterende udlændingelovgivning.

Jeg har haft jura i skolen (den nu afskaffede 1-årige Højere Handelseksamen for studenter + HD i Regnskabsvæsen), og jeg kan fortælle dig at så automatisk kan en jurist ikke reagere. Det afsløres da også af de gange, DFere har fået gennemført at aflyste asylansøgere alligevel har fået asyl. I seneste større sag da samtlige ikke-islamiske irakiske asylansøgere fik asyl, medmindre de ligefrem havde begået alvorlig kriminalitet.

10
8. august 2011 kl. 13:00

I forvejen har jeg i årevis ikke, uopfordret, nævnt hvilket land jeg kommer fra, når jeg er i udlandet men det her er sku da imponerende. Både idiotisk og kvalmende. Husk at der snart er valg!

Nej. Fy for helvede altså!

9
8. august 2011 kl. 12:46

...til Dansk Folkeparti som i deres fortsatte hetz mod ikke-etnisk-dansk danskere har formået endnu engang at få højtuddannede mennesker smidt ud af landet pga. deres nationalitet og sat endnu en udsat familie i en svær situation.

8
8. august 2011 kl. 12:36

Embedsmændene tolker sikkert loven præcist sådan som Dansk Folkeparti vil have den fortolket. Husk det her når i skal stemme.

7
8. august 2011 kl. 11:37

Jo - regeringen har udtalt, at vi skal have flere højtuddannede fra andre lande, men kontakten til embedsmændende er lang og det er langt altid man tolker som lovgivningen og ministrene ønsker.

Jeg er selv holdt op med at være "Dansker" og er ligesom en anden debattør nu fra Skandinavien.

6
8. august 2011 kl. 11:22

Jeg er ganske simpelt flov ved at være dansker. Fy for satan. Danmark er indbegrebet af at være sig selv nærmest. Jeg rejser jævnligt i udlandet, men fortæller aldrig at jeg kommer fra Danmark - jeg siger altid blot "Skandinavien".

Her er ikke blot tale om et menneske der har behov for hjælp i forhold til sit barn, men også en person der rent faktisk kan og vil bidrage til det danske samfund.

Der sidder nogle uhyggeligt inkompetente danskere i det offentlige, som jeg gerne så udvist af landet.

22
9. august 2011 kl. 19:13

Jeg er ganske simpelt flov ved at være dansker. Fy for satan.

Der er fænakker i alle lande. Hvis man skulle gå rundt og være "flov" over at have et bestemt pas, så ville jeg også være flov over at være f.eks. amerikaner på det sidste. Skriv til din mand på tinge istedet for at være flov.

5
8. august 2011 kl. 11:13

Dette må være en sag for Prosa - om hun er medlem eller ej.

3
8. august 2011 kl. 08:48

Så kan hun jo bare få noteret sit nuværende arbejde som et bi-job.

Med idioti skal idioter bekæmpes.

2
8. august 2011 kl. 08:46

Har regeringen ikke udtalt, at man ønsker at holde på højtuddannede indvandrere? Og hvis netværk er på positivlisten, så kan jeg ikke se problemet. Hendes job falder utvivlsomt i den kategori.

1
8. august 2011 kl. 08:27

hvordan man beskytter sig mod Denial-of-Service-angreb i 5G-radiokommunikation, altså afløseren for den LTE-teknologi, som følger efter 3G-netværk.

Siden hvornår er 4G blevet taget ud af planerne. LTE er et 3G teknologi, deraf navnet "3GPP Long Term Evolution". Den er nemlig ikke helt i overenstemmelse med kravene for 4G.

Så hvis efterfølgeren til LTE er 5G, må det betyde vi aldrig for 4G teknologi.

4
8. august 2011 kl. 09:31

Hej Morten,

Jeg har nu præciseret rækkefølgen af teknologierne i teksten.

vh.

Jesper, Version2