CSC udelukkes fra nye sundhedskontrakter

Storbritannien forsøger at opsige sin 40 milliarder kroners-kontrakt med CSC og udelukker CSC fra at byde på flere projekter.

Storbritanniens premierminister David Cameron udtaler, at CSC er blevet suspenderet fra forhandlingerne om nye kontrakter i sundhedsvæsenet. Det skriver The Register.

Imens vil politikerne tage stilling til, hvad der skal ske med den kontrakt på 4,7 milliarder pund, cirka 40 milliarder kroner, som CSC har vundet til at lave elektroniske patientjournaler for.

»Sundhedsmyndighederne og statsministeriet vil undersøge alle muligheder i den givne kontrakt, inklusiv muligheden for delvist, eller helt, at opsige kontrakten,« skriver Cameron på bloggen Theyworkforyou.com.

Læs også: Minister truer CSC med bod og erstatningskrav

Regeringen mener ikke, at man skal smide flere gode penge efter dårlige og er overbeviste om, at CSC ikke kan levere det produkt, som de oprindeligt havde lovet. Derfor vil regeringen nu forsøge at slippe ud af kontrakten med CSC.

Præmierministeren gjorde dog opmærksom på, at intet er besluttet, før det nationale revisionskontors (National Audit Office) rapport er gennemgået, og før møder mellem Public Accounts Committee og Major Projects Authority har fundet sted.

Læs også: Premierminister skal stå skoleret om milliard-ordre til CSC

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere