CSC Danmark fyrer mere end hver tredje medarbejder

It-virksomheden CSC fyrer 400 af 1.100 medarbejdere i Danmark.

CSC har i dag meddelt, at 400 ud af de 1100 medarbejdere i Danmark kan se frem til en fyreseddel. Det er DR, der kan berette, at antallet af medarbejdere er 400.

Ifølge DR Nyheders oplysninger vil alle fyresedler være udstedt ved udgangen af maj.

Det er ikke lykkedes Version2 at få udtalelser fra CSC, men redaktionen har modtaget følgende pointer fra CSC's pr-selskab, Kraft og Partners. Vi bringer dem her i deres oprindelige ordlyd. (De sproglige fejl stammer fra kilden):

Her er CSCs budskaber:
CSC har startet en global arbejdsstyrke transformation. "Vores globale mål er at optimere vores arbejdsstyrke ved at tilpasse, remixing, omskoling, rekruttering og omstrukturering. Dette vil indebære nye udviklings- og uddannelsesinitiativer, nye talenter ansættes, nye onboarding programmer, nye forfremmelse og vækstmuligheder "
siger Jørgen Jakobsen, administrerende direktør, CSC Danmark A / S

CSC gør denne transformation til at være lydhøre over for markedets behov. "Vi forventer at omdanne arbejdsstyrken, så CSC til at konkurrere mere effektivt, udnytte markedsmulighederne, og være førende i markedet. Under omstillingsprocessen vil CSC hjælper vores kunder med vores sædvanlige service og løsninger af høj kvalitet. "

Transformationen kan have en nettoeffekt på op til 350 stillinger i vores region; Danmark, Sverige, Norge. "I dag har vi startet arbejdsstyrken omstillingsprocessen. Transformations programmet kan tage op til 12 måneder i alt. CSC vil i den kommende periode fokusere på en dialog med medarbejderne og deres organisationer "
siger Jørgen Jakobsen, administrerende direktør, CSC Danmark A / S.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (13)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Peter Tagesen

Hele mailen giver garanti for minimum 3 fulde plader i bullshitbingo. Mage til royalt ævl skal der ledes længe efter. For den omgang baljepis er da i den grad med til at pisse på ryggen på dem, der skal ryges ud.

 • 11
 • 1
#3 Bent Jensen

Som jeg skriv i en anden tråd. Så hjalp det ikke at slikke dem i røven. De medarbejder der synes at det var forkert at strejke, og der for arbejdet som strejkebryder, er komme over på en overenskomst som stillet dem særdeles meget dårligere ved fyringer end den gamle. De må have en meget grim smag i munden, ud over at de har r**randt deres kollegaer og nu selv bliver r***randt. De trodet måske at de så kunne beholde deres "egen" arbejde, men nu ryger de ud på en meget dårlige overenskomst. Noget vi andre advaret om ,fra sidelinjen allerede den gang.

Men jo mindre denne NSA Data indsamlingcentral har af arbejde i Danmark des bedre.

 • 5
 • 11
#8 Bent Jensen

De burde have vist de var fyrings truet, siden de kom over på ny overenskomst. Den eneste grund til dette, at det er billigere at fyre. Når man så ser at firmaet tager billige Indiske arbejder ind, og de beder dig om at oplære dem i din jobfunktion. Da har de fleste nok fattet pointen, du er på vej ud, på den billigste måde. Så ja jeg tænker på de fyrings truede, heldig de sådan på den hårde måde får chancen for at finde et job i et ikke Kapitalfond ejet firma, det skylder de også sig selv.

 • 10
 • 1
#11 Michael Thomsen

Citat:

"Vores globale mål er at optimere^H^H^H^H^H^H^H^Heliminere vores arbejdsstyrke ved at tilpasse, remixing, omskoling, rekruttering og omstrukturering."

Fixed for you.

Iøvrigt imponerende så elendig kvalitet deres pressemeddelelse er præsenteret i. Men det stemmer selvfølgelig godt overens med kvaliteten i resten af organisationen.

 • 2
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere