CSC Danmark fyrer mere end hver tredje medarbejder

13 kommentarer.  Hop til debatten
CSC Danmark fyrer mere end hver tredje medarbejder
Illustration: Jesper Kildebogaard.
It-virksomheden CSC fyrer 400 af 1.100 medarbejdere i Danmark.
14. april 2015 kl. 14:33
errorÆldre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

CSC har i dag meddelt, at 400 ud af de 1100 medarbejdere i Danmark kan se frem til en fyreseddel. Det er DR, der kan berette, at antallet af medarbejdere er 400.

Ifølge DR Nyheders oplysninger vil alle fyresedler være udstedt ved udgangen af maj.

Det er ikke lykkedes Version2 at få udtalelser fra CSC, men redaktionen har modtaget følgende pointer fra CSC's pr-selskab, Kraft og Partners. Vi bringer dem her i deres oprindelige ordlyd. (De sproglige fejl stammer fra kilden):

Her er CSCs budskaber:
CSC har startet en global arbejdsstyrke transformation. "Vores globale mål er at optimere vores arbejdsstyrke ved at tilpasse, remixing, omskoling, rekruttering og omstrukturering. Dette vil indebære nye udviklings- og uddannelsesinitiativer, nye talenter ansættes, nye onboarding programmer, nye forfremmelse og vækstmuligheder "
siger Jørgen Jakobsen, administrerende direktør, CSC Danmark A / S

Artiklen fortsætter efter annoncen

CSC gør denne transformation til at være lydhøre over for markedets behov. "Vi forventer at omdanne arbejdsstyrken, så CSC til at konkurrere mere effektivt, udnytte markedsmulighederne, og være førende i markedet. Under omstillingsprocessen vil CSC hjælper vores kunder med vores sædvanlige service og løsninger af høj kvalitet. "

Transformationen kan have en nettoeffekt på op til 350 stillinger i vores region; Danmark, Sverige, Norge. "I dag har vi startet arbejdsstyrken omstillingsprocessen. Transformations programmet kan tage op til 12 måneder i alt. CSC vil i den kommende periode fokusere på en dialog med medarbejderne og deres organisationer "
siger Jørgen Jakobsen, administrerende direktør, CSC Danmark A / S.

13 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
13
16. april 2015 kl. 12:17

Magen til skidt kommunikation skal man da lede længe efter.

11
15. april 2015 kl. 10:14

Citat:

"Vores globale mål er at optimere^H^H^H^H^H^H^H^Heliminere vores arbejdsstyrke ved at tilpasse, remixing, omskoling, rekruttering og omstrukturering."

Fixed for you.

Iøvrigt imponerende så elendig kvalitet deres pressemeddelelse er præsenteret i. Men det stemmer selvfølgelig godt overens med kvaliteten i resten af organisationen.

7
14. april 2015 kl. 19:02

?

12
16. april 2015 kl. 11:48

Hvorfor?

Respekt er noget man gør sig fortjent til igennem sine handlinger.

10
15. april 2015 kl. 08:03

?

Hvad er det for en respekt for de fyringstruede du savner?

De fleste kritiske indlæg her går jo ikke på dem, men på deres arbejdsgiver der i den grad mangler moral, og som i høj grad burde være udelukket som leverandør det til officielle Danmark.

8
15. april 2015 kl. 00:34

De burde have vist de var fyrings truet, siden de kom over på ny overenskomst. Den eneste grund til dette, at det er billigere at fyre. Når man så ser at firmaet tager billige Indiske arbejder ind, og de beder dig om at oplære dem i din jobfunktion. Da har de fleste nok fattet pointen, du er på vej ud, på den billigste måde. Så ja jeg tænker på de fyrings truede, heldig de sådan på den hårde måde får chancen for at finde et job i et ikke Kapitalfond ejet firma, det skylder de også sig selv.

6
14. april 2015 kl. 18:24

Endnu mere af det offentlige Danmarks data, ryger ud af landet, og køre på HW der er mere melle minder under NSA's kontrol. Og systemet bliver driftet af folk fra Indien, Filippinerne etc. som arbejder til en lav timeløn.

4
14. april 2015 kl. 17:11

Det danske sprog er svært, åbentbart også for CSC's pr-selskab. Det ligner en dårlig Google Translate

3
14. april 2015 kl. 17:05

Som jeg skriv i en anden tråd. Så hjalp det ikke at slikke dem i røven. De medarbejder der synes at det var forkert at strejke, og der for arbejdet som strejkebryder, er komme over på en overenskomst som stillet dem særdeles meget dårligere ved fyringer end den gamle. De må have en meget grim smag i munden, ud over at de har rrandt deres kollegaer og nu selv bliver r*randt. De trodet måske at de så kunne beholde deres "egen" arbejde, men nu ryger de ud på en meget dårlige overenskomst. Noget vi andre advaret om ,fra sidelinjen allerede den gang.

Men jo mindre denne NSA Data indsamlingcentral har af arbejde i Danmark des bedre.

2
14. april 2015 kl. 16:45

helt at lukke biksen i Danmark?

MEN vel at mærke så også afstå fra at stikke snablen ned i statskassen mere!

9
15. april 2015 kl. 01:15

Mon ikke forklaringen er at de bare har flere folk i Indien til at gøre arbejdet. De kan vel lave det meste remote, bortset fra at udskifte hardware?

1
14. april 2015 kl. 16:26

Hele mailen giver garanti for minimum 3 fulde plader i bullshitbingo. Mage til royalt ævl skal der ledes længe efter. For den omgang baljepis er da i den grad med til at pisse på ryggen på dem, der skal ryges ud.