CSC ansætter ny nordisk direktør

23. juni 2011 kl. 08:27
CSC ansætter ny nordisk direktør
Illustration: Jesper Kildebogaard.
CSC har besluttet at ansætte en ny direktør med ansvar for den offentlige sektor. Den midlertidige chef går tilbage til sit gamle job.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

CSC’s direktør for den nordiske, offentlige sektor hedder fremover Jens Schmidt. Stillingen har siden Fridtjof Lind forlod CSC i januar været midlertidigt besat af Kai Dahl-Jensen. Men nu er titsom Vertical Lead Director, Public, Nordic altså tilfaldetJens Schmidt, der kommer til CSC fra en stilling i Siemens.

Ifølge en udsendt pressemeddelelse har Jens Schmidt ti års international salgs- og ledelseserfaring, blandt andet fra it-branchen.

»CSC er en af meget få virksomheder, der er i stand til at løse meget store og komplekse it-opgaver, og det er naturligvis attraktivt, når man ønsker at være med til at skabe stor værdi og store forandringer gennem it,« udtaler Jens Schmidt, der ser frem til at skulle arbejde med den del af forretningen, der handler om den nordiske offentlige sektor.

Jens Schmidt har tidligere arbejdet i Dansk Data Elektronik. Først som programmør, siden projektleder og senere som chef for afdelingen for den statslige sektor, hvor han var ansvarlig for udvikling, salg og leverancer af it-systemer til en række statslige kunder. Siden blev han administrerende direktør i ScanJour, som var den største leverandør af journalsystemer i den statslige sektor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I fire år var han leder af Rambøll Managements kontor i Bruxelles, hvor han blandt andet løste opgaver for EU Kommissionen og FN. Fra Bruxelles kom Jens Schmidt til en stilling i Nokias hovedkvarter i Helsinki, hvor han blandt andet var globalt salgs- og marketing-ansvarlig for MVNO-markedet og for Nokias globale marked for 'wireless transmission'-produkter.

Kai Dahl-Jensen skal nu tilbage til sin gamle stilling i CSC som hovedansvarlig for bygninger.

Redigeret 24/6 12.37: Præcisering af Kai Dahl-Jensens fortidige, nutidige og fremtidige arbejdsopgaver.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Fortsæt din læsning

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger